ozguk Duuyguum bende sormadım soralım tiroit ilacıyla alıyordum etkiledi troitim düzene girmedi bıraktım 10 günde yoluna girdi şeker için gidicem soralım
Duuyguum ozguk ama troid ilaçları öyleymiş duymuştum aç karnına bi süre de birşey yiyip içilmemesi gerekliymiş vitaminleri bilmiyorum ama d vitamine balık hapı kan ilacı içiyorum hepsi de şekerli tadları özellikle d vitamini
Slnbsr Duuyguum vitamin ilaçlarını kahvaltıdan 45 dk sonra iççeniz. Örneğin demir falan da öyle. Çay içiyoruz peynir yiyoruz ya bunlar vitaminlerin emilimini azaltıyo
Slnbsr Duuyguum özellikle demir için içiyosanız yapabiliyosanız c vitamini ile birlikte için Mandalina yeyin ya da portakal suyu için
Duuyguum Slnbsr suyla birlikte içmeyeyim mi anlamayamadım tam canm mandalina yiyip üstüne hapı mı içeyim
Duuyguum EsraDeniz24 ay ben havuç yemiştim pırasanın içinde bide şekerimi ölçtüm tavan hemen dr a söyledim ne yedin dedi söyleyince o dedi havuçta şeker oranı çok yüksek diye bebeğin suyunda azalma olup havuç suyu içenlerin ondan artıyormuş suyu
Rneslihan Duuyguum evet kahvaltı olarak . Öğlen yemek yiyorum akşama kadar da 2 ara öğün sonra akşam yemeği
Duuyguum Rneslihan ama yumurta peynir zeytin tüketmen daha iyi değil mi kahvaltı da aç karnına içilen sütün kanı düşürdüğünü söylemişti dr bana
Rneslihan Duuyguum kahvaltıda onları da tüketiyorum yumurta hariç. Bu gün yemedim tabi çeşit açısından gerekli
Terziterazi Slnbsr diyetisyen dr um kuru meyvelerden de uzak dur dedi bana ve bazı meyvelerden de. Patates havuç ve birçoğu 😣
ozguk Terziterazi evet kuru meyveler banada yasak patates pirinç mısır kaşar yükseltiyor bide denedim kayısı suyunu mecburen yapıyorum evde sekersiz hoşaf yapıp içiyorum yükseltmiyor benim
Duuyguum Terziterazi aynen bana da kuru meyve yasak muz yarım Trabzon hurması yasak havuç yarım yiyeceklerim daha sınırlı mandalina şeftali armut ayva avuç içi büyüklüğünde olacak üç tane günde en fazla
Duuyguum ozguk tokluk 130 çıktı ama öğlene makarna yicem ozaman 150 falan çıkarsa birbirini tamamlar işte 😅benim ki de Demir ilacı ama kan da yapıyormuş maltofer diye bu d vitaminini de endokrin dr u vermişti şeker için gittiğimde
ozguk Ruhsuz benim çok yükselti sadece kasar yedim 2 dilim ekmekle tavan yaptı sonra yine denedim öyle bıraktım sende yükselmiyorsa sıkıntı yok