IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ eliff33 ewwt öyle aslında ama ben normalde yiyen biri değildim. O şekilde dikkt edince bu seferde kilo alımı başlıyo
eliff33 IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ çok dert etme bebekte sende sağlıklıysan verirsin bol bol su içmeye çalış ve elinden geldiği kadar hareketsiz kalma doktorun hafif yürüyüşlere izin verirse yürü
Rneslihan Duuyguum kahvaltıda onları da tüketiyorum yumurta hariç. Bu gün yemedim tabi çeşit açısından gerekli
Duuyguum ozguk öğlen ölçmedim akşam açlığım 110 toklupum 146 çıktı hala yüksek senin adına sevindim canm inşallah yükselmez şu insülin olayını hiç sevmiyorum
ozguk Slnbsr ben 3 aydın diyetteyim 1 kaç haftadır 200 altına düşmüyor insülin kullanıyorum etki etmiyor artık yarın dozu ayarlayıcam bu akşam düşük çıktı ilk defa
eliff33 ozguk çok güzel İNŞALLAH hep böyle düşük gider sağsalim Doğum yaparız hepimiz benimde akşam 110 çıktı tokluk 🙏❣️
Medinee23 Merhabalar bende varım..Son 23 gün uygulamaya göre...fakat bebeğim cok iri şeker +tansiyon var ..yarın üni . Hastanesinde kontrolüm var bakalim ne diyecekler.. 2 haftadır çıktı bende şeker öncesinde yoktu ..kendim diyet yapıyorum dusurdum değerleri çok şükür ...artık doğurmak istiyorum
Slnbsr Duuyguum canım sen o kekleri falan yeme bence. Anlıyorum canın istiyo ama şekerini ölçünce daha çok moralin bozuluyo.
Duuyguum ozguk ben yedim iki dilim kek tekrar ölçtüm 132 ye düşmüş tekrar sen tokluk iki defa mı ölçüyorsun
ozguk Duuyguum 1 defa dedi ama ben merak ettim inşallah utanabilirsem gidicem sabah dr a kaşıntım da çok 😊
Duuyguum ozguk kaşıntı bende de var canm şekerle alakası yokmuş sormuştum ben iki gündür kaşıntım da sadece ayaklarımın altında kenarlarında var deli ediyo beni