Duuyguum Slnbsr HAmilelikte açlık gerçekten ne zormuş ya bide vicdan yapıyorsun ya aşeriyorsam diye hamile olmasan dersin ki amaan ne olacak yesen yada yer geçersin can taşıyorsun canın çekiyor yesen olmuyor yemesen olmuyor arafta kalmak gibi birşey
eliff33 Duuyguum koz sorma ahir ömrümde hatta bebekliğimde bile emmemişim bukadar süt 🤦♀️sabrediyorum 17 gün sonra ağzıma sürmicem
eliff33 Slnbsr aynen yumurta pişen mutfağa girmezdim ben ama şimdi her sabah mecburen çünkü en iyi protein ve tümünü kullanıyor vücut diye burnumu kapatarak yiyorum herşey minnoşlar için 🙏
eliff33 ozguk verirsin sıkıntı etme hem hamilelik sürecinde bizlerde doymuyoruz bazen beynime doyma komutu gitmiyor sanki buda normal 🤦♀️🙈
Rneslihan Duuyguum ben hafta da bir gün ölçüm yapıyorum. Sabah 1 bardak günlük süt , 1 adet ceviz ve 1 mandalina 🍊 yedim
Rneslihan Duuyguum evet kahvaltı olarak . Öğlen yemek yiyorum akşama kadar da 2 ara öğün sonra akşam yemeği
Duuyguum ozguk birşey sorucam kahvaltı sonrası vitamin ilaçlarımı içiyorum onlarda etkiler mi çıkan sonucu hiç dr a sormadım bunu yeni aklıma geldi
SuleDoruk Slnbsr bende yarın sizinle başlayayım. Bugün pasta yapıcam (sipariş) mecburen kekinin kremasının tadına bakıcam. Gebelikten önce de sık sık şekersiz 21 gün yapardım😁
ozguk Duuyguum bende sormadım soralım tiroit ilacıyla alıyordum etkiledi troitim düzene girmedi bıraktım 10 günde yoluna girdi şeker için gidicem soralım
Slnbsr Duuyguum vitamin ilaçlarını kahvaltıdan 45 dk sonra iççeniz. Örneğin demir falan da öyle. Çay içiyoruz peynir yiyoruz ya bunlar vitaminlerin emilimini azaltıyo
Slnbsr Duuyguum özellikle demir için içiyosanız yapabiliyosanız c vitamini ile birlikte için Mandalina yeyin ya da portakal suyu için