Krdlnyldzn7 pinarsvcn yarın gideceğiz doktora 37 haftalığız biz de bakalım ne çıkacak , 2hafta öncesi 2850 ydi. 3 ü geçmiştir diye düşünüyorum 🙈🤷♀️ Maşallah diyelim 🧿
pinarsvcn Sarem hiçbişey yiyip içmedim aslımda kilolu bi insanım hamile kalmadan önce haftada 2kere künefe yerdim 9ayda 2kez yedim düşün🤣
Eslina pinarsvcn bende 3 gün önce erken doğum tehlikem yüzünden gittim 33+6 da 2180 gr dedi 34+2 de gittim kontrole 2515 gr olmuş çok mutlu oldum toparlamış diye
pinarsvcn Krdlnyldzn7 eskiden 4kilo üstü çocuklara tosuncuk derlermiş sabahtan beri tosuncuk diye seviyorum🤣
Nesli07 pinarsvcn maşallah canım bende 37+1 haftalığım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
Nesli07 pinarsvcn doktordan geldim şimdi miniğim 3 kilo 50 gr.olmuş 1 kasıma gün verdi az kaldı kavuşmamıza
Krdlnyldzn7 pinarsvcn bende tosuncuk diye seviyorum 😂 hep 2 hafta önden gidiyordu kilosu çünkü. Bol yanaklı ve koca koca dudakları var , tosuncuk işte 😂😂🤷♀️🤷♀️
Smnr321 Bende 39+1 oldum bugün geçen hafta cuma günü 3.150 dedi doktor az geldi bana çok huzursuzum 😐
lazkizi61_ Smnr321 bence kilosu gayet iyi doğum olana kadar yine az bise alie bebeginiz moralinizi bozmayın sağlıkla doğsun :)
pinarsvcn zynpgdkl aynen bende öyle olacaksa Allah korusun sezeryan olsun diyorum bebeğin sağlığı önemli sonuçta
gLycn_ pinarsvcn erkekler tembel olur sonuna kadar bekler diyor herkes ama bizimkilerin yeride daraldi artik 😄🙈
elifkoc pinarsvcn bende bugün 37+1 deyim muayeneye gittim bebiş makat pozisyonda ve nst de sancım çıktı belim çok ağrıyor o yüzden yarın sezaryen olacağım inşallah🙏Dua edin lütfen 🙏 ☺️
Bosnian17 pinarsvcn biz de 35. Haftada 2700 dük iki hafta sonra 3350 çıktı. Ama doktor 4500 bulur falan demedi kilosu fazla da demedi normal dedi. Şimdi yazdığınızı okuyunca şaşırdım umarım almaz yavaşlar kilo alımı 38+4 üm tık yok. 40 a kalcak diye korkuyorum.