gLycn_ pinarsvcn erkekler tembel olur sonuna kadar bekler diyor herkes ama bizimkilerin yeride daraldi artik 😄🙈
Cemreee pinarsvcn ya valla 36+3te benim de 3000 grdi haftada 300 gr falan aliyor nerdeyse doktorum hic kilosu fazla demedi smdi korktum cnku ben de normal istyrm ya 40i doldurursa 3.5u rahat gecer Cnku
Zlmdemir Cemreee valla bana da demedi kilosu iyi falan dikkat et DİE.aksine bu hafta hiç kilo almamış falan dedi.
Peaceful pinarsvcn aynı durumdayım kiloyu aşarsa normal doğum olamazmış 4 kilodan fazla olursa sezeryan olur dedi Dr
Zlmdemir pinarsvcn bende 35+4 de 3100 dedi banada hatta bu hafta bebegin kilo almamış dedi şimdi anlamadım ben🤔 iyimi kilosu kötümü iyiyse daha niye beni endişelendiriyor.ben hep 3 olsun diyordum yeterli doktor öyle söyleyince demekki azmış dedik eşimle.hatta üstüne basa basa sordum hocam dolunca kaç kilo olur 3500 dedi.
Krdlnyldzn7 pinarsvcn bende tosuncuk diye seviyorum 😂 hep 2 hafta önden gidiyordu kilosu çünkü. Bol yanaklı ve koca koca dudakları var , tosuncuk işte 😂😂🤷♀️🤷♀️
Pcoslubiranne Hilahila amin insallah 13 aylik su an.Evet yaşandi 8 gün kuvozde kaldi.Enfeksiyon da kapmisti.2 gün önce ultrasinda 3 kilo cikmisti o yuzden normal seyretti ama inmeyince sezeryana alindim.
gLycn_ pinarsvcn ahahaha 😂🙈 saglikla gelsinler kuzum ben artik bu hafta squat ve merdiven cikmaya baslayacagim bakalim hic olmazsa dogumum kolay gecer 🙏🏼🙏🏼