gLycn_ Elif_murat hiç bilmiyorum ki canim her yörede farkli bir kullanim seklide olabilir belki ben ilk defa duydum nasil bir bitki onu bile bilmiyorum ama psikolojik olarak iyi gelmesi bile fayda bizim icin bu sürecler cok stresli geciyor cunku 🙏🏼
Elifgul90 Elif_murat gelsin artık cok yoruldum agırlaştım özledim babası her akşam geldin diye ikna etmeye çalışıyor sma anca tekme atıyor bizimki bata inatçı 😞
Elif_murat Elifgul90 babalar da ilk çocuk olunca heyecanla bekliyorlar tabii. Hem diyorum şimdi hep ben taşıdım. Doğunca da sen taşıyacaksın ☺️☺️
Elif_murat hedo zaman ilerlese de bunların geleceği yok. Sanki hiç gelmeyecekler gibi. Acaba bi anda mı geliyor bu sancılar falan. Yani böyle konuşuyoruz ama mesela gece bi bakmışım sancım var. Böyle bir durum mudur ki
Bsraermis8 Elif_murat bizde 38 iz bugün baş ağrısından olucem sanki geçmiyor . Ayy dogursam artikkk keskeeeeee
Elif_murat Bsraermis8 inşallah en kısa zamanda sıra sıra doğum hikayelerimizi yazmak nasip olur 🤲🏻🤲🏻☺️☺️☺️
20182019 Elifgul90 alisin kizlar az kaldi ilk zamanlar sık sık emzrmek zorndasn sarlk olmasn dye gaz ckartmak 2 saatll uyklr zor ilk zamanlar😄
20182019 Elif_murat cnm kiz bebekleei gec geliyor gecen sene benm kizimida bekledim gelmeyince 40+2 de yatisim yapildi suni cektim ama olmadi sezrtn oldum cnm
Elif_murat 20182019 ya mutlaka zordur ama bende diyorum ki şimdi tüm ağırlığı ben taşıyorum en azınfan doğunca biraz da babası babannesi falan taşır 😂😂
Bosnian17 hedo aaaa hayırlı olsun inşallah ne güzel kavuşuyorsun 😊 benim de perşembe kontrolüm olcak yine bakalım inşallah hayırlısıyla biz de kavuşuruz 😍