Gurbetci93 Elif_murat ekim.bebeleri inatci gibi bende 38+3 oldum ara ara sanci oluyo ama hiç gelmeye niyeti yok gibi
Gurbetci93 organicmonkey canım benim iki dogumum da suni ile baslatildi 40 haftada hiç acilma ve sanci yokken suni vererek dogumu baslattilar kolay diyemicem çok zorlandim 3 cü hamileligim ve her gün inşallah kendi sancim ve acilmam olur umudu ile gunlerimi geciriyorum insallahda suni sanciya gerek kalmadan kendi sancilarimizla baslar dogum.
Elif_murat Gurbetci93 amiinn inşallah gelir kendi sancıların canm. Her hamilelik farklı olur diyorlar. Allahım yardımcın olsun inşallah, kendiliğinden gelsin
Selinsu_ckc Elif_murat 40 oldum bugun hala tık yok çok tedirgin oluyorum süreç geçtikçe sancım var ama düzensiz
Elif_murat Selinsu_ckc içerde durdukça dankilo alıyorlar. Kakalarını yapma ihtimali artıyor. Şahsen ben normal istiyordum ama bu şekilde giderse sezaryene dönebilir
Elif_murat WebiHikiRufu ah canım kelin ilacı olsa 🙄🤦🏻♀️🤷♀️🤷♀️ Geldin diye bekliyorum dört gözle. Doktor yürüyüş yap dedi. Yapıyorum zaten ama bu sefer de bacak ve bel ağrısı öldürüyor. Gece 4 te uyandım bacak ağrısıyla kalktım yataktan mecburen. Hurma yemek, merdiven çıkmak inmek lazım falan diyorlar
Tgce16 Elif_murat tam 39 oldum yarın kontrol bakalım aslında hep erken doğacak diyordum 38 de gelir diye düşünüyordum ama tık yok ..
Elif_murat Tgce16 valla bende diyordum, hatta annemler falan da öyle diyordu, karnın düşüyor çabuk doğurursun diye ama ne geleen ne giden. Temizlik hazırlık herşeyi yaptırdım sırf erken gelir diye ama bekliyoruz hala keyfini. Bi anda sürpriz yapacaklar galiba
Sebihanur Elif_murat bendede aynı yalancı sancılar yokluyor bu ara 38 im bi türlü çıkmak bilmedi doktorun çağırmasını bekliyorum 😏
Elif_murat Kizimvebenn 38+5. Gece uyandım deli gibi bacaklarım ağrıyor. Eşim rahatsız olmasın diye kalktım mecburen. Ama her uyanışımda acaba mı diyorum. Yok yok
Elif_murat hedo gelir geliirr, sayılı saatler. Benim de yarın kontrol var. Bakalım ne çıkıyor. Daha da büyüdüyse sezaryen derler zaten 🙈🙈
Mihribaliyar Elif_murat 38+2 dün gittim ben nst ağrı çıkınca muayene oldum 1 cm açıklıkla başladık 🤲🏻
Elif_murat 20182019 ya mutlaka zordur ama bende diyorum ki şimdi tüm ağırlığı ben taşıyorum en azınfan doğunca biraz da babası babannesi falan taşır 😂😂