Ben unıqon karar verdim nakış daha pahalı gibi geldi ben nevresim takımı yaptırcam içinde yastığıda var 130₺ tulum da şapka ve eldiven var 60₺ 190₺ ye daha kullanışlı olur diye düşündüm sonuçta isimli tulum çok fazlla giyemeyecek ama nevresimi iki yıl üç yıl kullanırım gibime geldi
Aslgly 10 lu tam takım minikonseptte yaptırdım 180 tl çok beğendim birde kanatlı 3 parçalı takım yaptırdım oda süslü emzikler 45 tl
Bende minik_dukkanim sayfasına yaptırdım çokta memnun kaldım sayfa sahibi çok ilgili kumaşı falanda gayet güzel bu hafta da nevresim siparişi vercem aynı sayfadan tavsiye ederim 🥰👍🏻
Kesinlikle uniqon asiri ozenliler. Ben isimli pike seti ve yastik yaptirdim boyle bir kalite yok:)
Tubakuguydu sanirim o da cook iyi.
Aslgly bizimkiler @minikonsept ten. Ordan beğenip aldım
Beyza çeyiz adlı İnstagram sayfasından aldım bende fiyatıda uygun
A-d-f gecen gün biri post açmıştı bu sayfa tarafından dolandırılmış
A-d-f sanırım forumda bir arkadaş o sayfa tarafından baya mağdur edilmişti. Net hatırlamıyorum ama bu tarz bir post vardı. Sipariş vermeden önce bir araştırın bence 🙏🏻
    Aslgly Ben tugba kuğu sayfasından aldım çok memnun kaldım 💙
    Hilaldenerieser ben henüz yaptırmadım isim mevzundan ama yaptıran vardı onunla konuştum memnundu. Memnuniyet de biraz kişiden kişiye değişiyor aslında
      Tuğba kuğu dan yaptırıp çok memnun kalanlar var. Ama Ben elis_bebe den yaptırcam içeriği benim istediğime daha uygun yastık tulum battaniye sapka eldiven 145 lira
      Aslgly bence angel butik pahalı olabilir ama çok güzel sadece pamuklu sayfasını inceleyin bence bende Melek kanatlı tulum aldım tavşan tulum aldım süper
      Fey Evet öyle kesinlikle. Bakalım biraz daha araştırıp karar vericem bende. umarım güzel yaptıran bir yer buluruz
      • Fey bunu yanıtladı.
      • Fey bunu beğendi.
        YDE aa öyle mi ben de güvenilir diye ordan alacaktım arkadaşım almış baya da beğenmiş demek ki müşteri toplamak için iyi göndermişler teşekkürler
        • YDE bunu beğendi.