A-d-f gecen gün biri post açmıştı bu sayfa tarafından dolandırılmış
A-d-f sanırım forumda bir arkadaş o sayfa tarafından baya mağdur edilmişti. Net hatırlamıyorum ama bu tarz bir post vardı. Sipariş vermeden önce bir araştırın bence 🙏🏻
    Aslgly Ben tugba kuğu sayfasından aldım çok memnun kaldım 💙
    Hilaldenerieser ben henüz yaptırmadım isim mevzundan ama yaptıran vardı onunla konuştum memnundu. Memnuniyet de biraz kişiden kişiye değişiyor aslında
      Tuğba kuğu dan yaptırıp çok memnun kalanlar var. Ama Ben elis_bebe den yaptırcam içeriği benim istediğime daha uygun yastık tulum battaniye sapka eldiven 145 lira
      Aslgly bence angel butik pahalı olabilir ama çok güzel sadece pamuklu sayfasını inceleyin bence bende Melek kanatlı tulum aldım tavşan tulum aldım süper
      Fey Evet öyle kesinlikle. Bakalım biraz daha araştırıp karar vericem bende. umarım güzel yaptıran bir yer buluruz
      • Fey bunu yanıtladı.
      • Fey bunu beğendi.
        YDE aa öyle mi ben de güvenilir diye ordan alacaktım arkadaşım almış baya da beğenmiş demek ki müşteri toplamak için iyi göndermişler teşekkürler
        • YDE bunu beğendi.
        Fey bu sayfa nasıl canım güvenilir mi
        • Fey bunu yanıtladı.
          Aslgly ben pulibere’den sipariş verdim canım 10 parça 150 TL nakışlı amblemli falan. Ayrıca 150 tllik alışverişe kargo ücretsiz ve bebeğinizin adına Temaya fidan bağışı yapıyorlar🥰
          Derya21d yaptırmış kişilerle konuştum ama ben oradan ama henüz alışveriş yapmadım. Alanlar memnundu. İsime bu ay karar verip yaptırmam lazım