Ebrukrtp sayfayı inceledim de penye ve jakarlı olarak iki çeşit var hangisinden memnun kaldınız 😊
    Fey ahhahaha bizimde isim belli ama nereye yaptırsam ona karar veremedim beğenmedik bir türlü 😂
      Aslgly bir ortamız yok🤪 eşimle her bebeğin adı ne olsun diye konuşalım deyince bir kopukluk oluyor😔 içime sinen isimde yok
        Fey Bende bu sayfaya yaptırmayı düşünüyorum isimde belli ama kalitesi nasıl olur diye tereddütteyim 🤔
        • Fey bunu yanıtladı.
        • Fey bunu beğendi.
          Fey ay evet bizde öyleydik en sonunda eşimin de benimde içimize sinen ortak bi karar aldık 🙈
          • Fey bunu beğendi.
          Hilaldenerieser incele istagramdan çok kaliteli ve modern ürünler var 10 parça nakışlı hastane çıkışı sipariş verdim 170 lira ama kargo alıcıya ait o ne kadar bilmiyorum toplam 200 desek piyasada ki takımlarla aynı fiyat
            ShrBkr Evet zaten genel olarak hep o fiyatlarda incelerim inşallah içime sinen bişey bulurum
            Aslgly gelinsabahliği_ sayfasından yaptırdım kumaşı çok güzel ben memnun kaldım tavsiye ederim
            ShrBkr Bu arada sizin aldığınız takım hangisi 10lu mu aldınız resmî varsa atabilir misiniz
              Aslgly tek renk hastane çıkışı aldım birde ütü İle yapışan harflerden aldım yaptık 🥰