feride_1 İnternetten alışveriş yapıp memnun kaldığınız siteleri ve instagram sayfalarını yazar mısınız?Hepimiz görüp faydalanalım😊
Gizemebrr feride_1 instagram da koza bebek var ordan aldı kardeşim ürünlerin çoğunu bizim daha cinsiyetimiz belli olmadığından alamadım da. Hatta sırt çantasını falanda instagramdan almıştı
TazecikAnne22 feride_1 Size bizzat aldığım siteleri söyleyim 📌Enucuzbebekmarket sitesinden bebek kıyafet bakım ürünleri ve çanta hepsini bulabilirsiniz😊 📌tugbakugu_forbaby 📌hepsiburada 📌ve en çok da n11den alışveriş yapıyorum 😂😂
Caydemir feride_1 butun kiyafetlerini enucuzbebekmarket.com dan aldim. Onun haricinde bakim ve ecza urunlerini trendyoldan aldim
Alisalpa feride_1 bebeğimin emziğini pişik kremini ve burun aspiratörünü “Eczanebu” sitesinden aldım. Çok memnun kaldım piyasaya göre daha ucuz ve güzel teslimat 👍🏼 Kapı süsümüzü instagramda “ aysedemirdesign” sayfasına yaptırdım olağanüstü memnun kaldım. Küvet setini ve astronot tulumunu jokerden aldım şuan gelmesini bekliyorum...
Nursnr1 Banada bebek sırt cantası yada elde tutulan en kalıtelı en guzel ınstagram sayfası ısmı soyler mısınız ?
Anneee3 Nursnr1 https://instagram.com/bebekcantalari?igshid=1o1ommgdqm8es ben almadim ama burda gördüm alanlar var mis iyi dediler
lifewater87 Nursnr1 cnm bebek cantasi hepsiburadakinden aldim arada 69tl ye düşüyor kolla bence o indirimo inan cok kaliteli daha kullanmadim ben aralikta kismetse ama piyasadakilere baktikca iyiki almisim diyorum
Minikprensesinannesi Nursnr1 Çanta icin kesinlikle "Kalehan" İnstagramdan takip edebilirsiniz aldım daha kullanmadım ama çok kaliteli ve güzel geldi oldukça geniş iç kısmı 👌
Duuyguum Ndm ben aysenintasarimlari DNA yaptırdım kumaşı çok kaliteli çok ilgili ben çok memnun kaldım
Bho Ndm şeker tadında tasarımlardam yaptırdım canım ben çok güzel geldi valla takı yastığı, terlik taçta dahil
Gizoo Ndm isimli hastane çıkışı değil ama yastık yaptırdım İnstagramdan Tuğba kuğu for baby sayfasından güvenilir profesyonel ve resmi, faturalı işlem yapıyorlar. Nevresim hastane çıkışı bir çok ürün çeşitleri var.
Buskprl Cillim.com diye bi sayfa var. Bikaç tane tulum ve zıbın almıştım. Hatta ıslak mendil şampuan falan da aldım. Kıyafetlerin malı kaliteliydi bi bakın isterseniz
Nur-11 TazecikAnne22 enucuzbebekmarketin ürünleri nasıl acaba sipariş vereceğim güvenemedim nedense kaliteli mi
lifewater87 Duuyguum https://www.hepsiburada.com/thepack-tr2105-trendy-anne-bebek-cantasi-gri-p-HBV00000BPHOM?magaza=Thepack
Melisayenerli MucizeAnnesi3545 kız senle aynı sitelerden almışız 😂😅 bende buralardan alıp herseyını tamamladım