Minik_Hanim Sema1991 ben kızımın adi dünya olsun çok istemiştim ama soyadimiz 'küçük' oldugundan okul hayatı dalga geçenler yüzünden zehir olur diye koyamadım.. bence çok güzel bi isim.. Dünya ❤
Kockbra Htc_e sizde koyun bende sevinırım Azra da guzel hem dini anlamı da var göbek ismi o olucak Allah nasip ederse
27_00 Masalefsa nur suresini dinlerken nurun alanur diyordu. Alanur güzel isim gibi ama yaşlılar falan o yumuşak a 'yı söyleye bilir mi.
Ygmr_kyl Kızlarımıza Türk isimleri mi koysak hanımlar bir sürü öz-türkçe isim var değil mi, umay, aybike, dolunay vs. 😊
Deletedmom0810 Ygmr_kyl herkesin kendi fikri 🙏🏻 bence de keşke herkes iki isimden en azından birini Kuranda geçen bi isim olarak koysa ☺️
gulsah_765 Sema1991 biz de çok zor karar verdik Alina olacak inş :) asil, soylu, dürüst, adil anlamları var.
Sema1991 ilknuryzc1 yaaa aynı ben bende bir türlü beğenip isim koyamıyorum yani bir türlü karar veremiyorum 🤦🏻♀️
Htc_e Sema1991 İpek inci Melek... çok güzel klasik isimler bence. Abidik gubidik değiller 🤦♀️ İnsanların değişik isim koyma çabası beni benden alıyor çok acayip isimler okuyorum
Humeyra2014 Benim oğlum olacak Mustafa koycam Allah nasip ederse kızım olsaydı Asel koycaktim beğenirseniz koyabilirsiniz 😊
Sema1991 Humeyra2014 bizim sülale komple asel lina koydu kocamın tarafta benim tarafta Asele doydu 😂😂
Burcugaz Basak34 bende kızım olur düşüncesiyle bu ismi bulmuştum hem drğişik bi isim diye ama oğluşum olacakmış . Rabbim hepsine sağlık versin ikiside evlat ❤