Nermink Sema1991 ilk kızıma ELİF KARSU isimlerini koyduk.ikinci doğacak olana da ZEHRA REYHAN koyacağız inşallah
Sinemksk Sema1991 bizim asya olucak inşallah abimizin adı alparslan uyumlu olsun diye öyle koyduk bizde 6 ayımızı geride bıraktık sağlıkla gelsin miniklerimiz 😍🙏🏻
Kockbra Sema1991 benım kızım olucak sade bir isim düşündüm" İnci " ismi güzel geliyor bana nedense tercih meselesi tabi herkes farklı isimde koyabilir ıkı ısım kullanan da oluyor
Sema1991 ilknuryzc1 yaaa aynı ben bende bir türlü beğenip isim koyamıyorum yani bir türlü karar veremiyorum 🤦🏻♀️
Arassss Bende net karar veremedim Asya meva düşünmüştüm..Ece meva düşünüyorum şimdi .. Ceren defne bunlar hep düşündüklerimdi fikir olur belki
023414 Bende Eflin (Cennet kapısının anahtarı) anlamı da çok güzel şimdilik bunda durdum fakat hep farklı isim arayışındayım 😄🤭
Masalefsa Ben hamile kalmadan önce rüyam da görmüstum efsa koymuştum adını efsa die sesleniyodum anlamı büyücu efsun anlamına geliyor kararsız kaldım
27_00 Masalefsa nur suresini dinlerken nurun alanur diyordu. Alanur güzel isim gibi ama yaşlılar falan o yumuşak a 'yı söyleye bilir mi.
Sema1991 Sinemksk amin amin inşallah benim oğlanların ismi yiğit eren ve Yusuf eymen bende onlara uyumlu olsun diye eslem diye düşündüm bi ara ama hala kararsızım bir türlü heh işte bu dediğim bi isim çıkmadı karşıma içime sinsin istiyorum kızımın ismi 🥺
Uvercinka Öncelikle ilgi alanlarınızı düşünün, Mesela müzik mi melodi beste ezgi arya vb Mesela gökyüzü mü dolunay, yıldız, ayla vb Mesela din mi ozaman Kuranda geçen kelimeler vb Ya da sizin veya eşiniz için önemli bir ayrıntı varsa o ayrıntıya ait şeyler de koyabilirsiniz. Ozaman sıradan bir kelime size anlamlı geldiğinden dünyanın en güzel ismini koymuş olacaksınız.
sevda_ist Rozawxz Bizim de ilk karar verdiğimiz isimdi fakat ailede her iki isim de var, sonradan kararsız kaldık. :/