Hilaldenerieser Sema1991 Bizde çok değiştirdik ve Meryem Asya isminde karar kıldık belki fikir olur size de ☺️
Rumeysacobann Bende 34.haftamda karar verdim Allah nasip ederse Sevde Duru koyucaz ☺️ birde mihra duru vardı aklımızda ama sevdeyi tercih ettik 😍
Sema1991 Sinemksk amin amin inşallah benim oğlanların ismi yiğit eren ve Yusuf eymen bende onlara uyumlu olsun diye eslem diye düşündüm bi ara ama hala kararsızım bir türlü heh işte bu dediğim bi isim çıkmadı karşıma içime sinsin istiyorum kızımın ismi 🥺
Sinemksk Sema1991 canm eslem herkeste var şu an ya yade nasıl yada kumsal uyumlu değil ama çok hoşuma gidiyor oda
Didi6 Sema1991 Yiğit Eren - Yusuf Eymen - Yıldız Ecem nasıl olur? 😁💖 Eslem ismini iyi araştır ama canım... http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/eslem-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Fasulyemveannesi Sema1991 benimde kızım olacak ocakta dogurucam ilk haftası hala kararsızım ama alina ayla yada Deren Alya arasında kaldık size de fikir olsun
Kevser_29 Sema1991 biz de netlestiremedik 33. Haftamdayim aklimizda öykü sena var öyküyü ben ruyamda gordum senayı eşim istedi bakalim artik :)
Sema1991 Kevser_29 ismim Sema olmasa Senayı bende düşünürdüm 😊 ama bi eve Sema yeter Sema Sena karıştırır herkes 😊
Sema1991 Humeyra2014 bizim sülale komple asel lina koydu kocamın tarafta benim tarafta Asele doydu 😂😂
Saliha17 Bizde eylül asel dedik babasının dogdugu ay eylül asel de kuranda gecıyo dıye koyalım dedık anlamıda cennettekı bal dıye okumustum belkı fikir olur 😍
Ipek86 Sema1991 ilk kizim Masal, ikincisi Melina, suan hamileyim eger kiz olursa Mina olucak insallah🙏🏻🥰 Ama degisik bisey ariyorsan Eliz (el izi) cok hos, Nil, Alin, Lina gibi kisa isimlerden hoslaniyorum sanirim😂🙈
Kockbra Htc_e sizde koyun bende sevinırım Azra da guzel hem dini anlamı da var göbek ismi o olucak Allah nasip ederse
Deletedmom0810 Ygmr_kyl herkesin kendi fikri 🙏🏻 bence de keşke herkes iki isimden en azından birini Kuranda geçen bi isim olarak koysa ☺️
Ygmr_kyl Deletedmom0810 sırf Kuranda geçiyor diye saçma sapan anlamı olan isimler de konulmamali bence, mesela aleyna üzerimize demek
Shnkbra İnşirah Ve Erva Mina çok seviyorum bu isimleri fazla duyulmadık hem de tavsiye ederim kuran da geçen isimler