spiker_anne Busra1808 Bennnnn 😂 sadece 8. haftamda 1 hafta mide bulantısı oldu şuan 15 haftalığız tık yok inşallah boyle gider 😂❤
Zeytur Busra1808 29.haftamız ,şimdiye kadar hiç mide bulantım ,kusmam olmadı,erkek bebek bekliyorum bu arada rabbim nasip ederse 🤲🏻👶🏻
Esraltay Busra1808 canım 12 . Haftadayım hiç bulantım kusmam ağrım hiçbir şeyim olmadı hala yok çok şükür hamile olduğumu bile unutuyorum bazen 😂
Seda_123 Busra1808 27.haftaya girdim bulantı nedir bilmem iyiki bulantım olmadı çok rahat geçiyor hamileliğim😊
Glybskl Busra1808 hiç yaşamadım maşallah hatta nazar bile değdirdiler gören kızım sen nasıl hamilesin git başımdan ya fıldır fıldır koşturuyor rahatça hala diyor 29+3üz bünye meselesi bence de 😂😂😂
aliayse20 Busra1808 26 haftalik hamileyim 2 kez midem bulandi ve kustum 1. Soguk almistim ondan 2. ise dis fircalarken macunu yuttum ondan 😄😄 esim de sasiriyodu herkes o kadr mide bulanirken sen nasi boyle olabilyosun diye 😄😄
DEF Busra1808 çok şanslısın🙈 mide bulantısından kafamı kaldıracak halim yok hiçbirşey işe yaramıyor 7+5🤦🏻♀️
Burcu2626 17+4 um hic bulantim kusmam aşermem tiksinmem olmadı Allaha şukur cok rahat geciyo sadece deli gibi tatlı yiyen ben tatlıya karşi bi hassasiyetim oldu yiyemedim onu da daha yeni yeni yemeğe başladım
Deletedmom2224 Busra1808 2 gebeligimde de hiç olmadı yani herkeste olmiyor şükredin olmasın şanslı kisimdayiz 😊