[silindi] Busra1808 ben 30. Haftadayım benim de hiç bulantı kusma olmadı ama benim bebeğim kız 😁 cinsiyetten değil yani bence 😁
Hatice_mustafa Busra1808 Var hamile oldugumu bile 1.5 aylık olana kadar önemsememişim oda 3 buçuk yıl bebek bekleyince canim şuan 17+5 hala bulantı tiksinti ne bilmem Rabbime şükürler olsun . Inş sende böyle devam edersin canm 😍
Gbahar_asya Busra1808 Canım ben 23. Haftamdayım şuana kadar hiç başıma gelmedi bunlatı kusma sıfır 😬 Bazılarının böyle geçiyormuş ☺️
Betullmim Busra1808 maşallah de hiç heveslenme 😂 insanlar mahvoluyor , ben çok şükür mide bulantısız atlattım o günleri
Hzr_7714 Busra1808 Benimde hic olmadi ama sizden daha sonraki haftalarda bulantisi baslayan arkadaslarim var . insaallah sizinde olmaz zor gercekten.
Felipe Busra1808 6 aylık hamileyim 1 kere dahi olmadı bulantı kusmam ... Maşalalh hep boyle sevam etsin sisinde
Eceveannesi Busra1808 cnm bu ne acele bekle bakalım birazcik iki gebeligimdede 10.hftada bir basladi 5. Ayda bitti hem bulantı olmazsa daha rahat geçirirsin cnm
Gnl_grb27 Busra1808 ben 6 aylık gebeyim hiç bir sıkıntım olmadı cok şükür ne kusma ne mide bulantısı ne tiksinme ne baş dönmesi sıfır sıkıntı 💙❤️şansli annişleriz
Yildizim5 Busra1808 bende senin gibiydim hatta hep dediler sevinme başlar falan ama 14. Haftamdayım çok şükür olmadı seninde olmaz inşallah
Moz53 Busra1808 bunun erkekle kızla ilgisi yok bir kızım var suanda hamileyim oğlum olucak inşallah 7 hafta bitti başladı 17 haftaya kadar kustum kızımdada aynı şekilde umarım bulantın olmaz hayatın kabusa dönüyor