CansuDRY Busra1808 İnşallah böyle devam eder. Ne kızımda ne de şimdiki hamileliğimde hiç bulantı tiksinti yaşamadım. Bu büyük şans.😊
gamze94 Busra1808 ben de 7+3 hamileyim bulantı kusma olmadı inşallah hep böyle rahat geçer. Tamamen vücudun toleransına bağlı
Dua_mucizem Buseirgit bende bugün 8haftama girdim sabahları harici bulantım yok göğüs hassasiyeti vardı sanki bugün az gbi ağrım sizim hiç yok bazen kendimi dinliyorum acabamj diyorum
Sedanurr_16 Busra1808 insallah hep böyle geçer ben 5+3 iken başladı suan 9 haftalığım ne yemek yiyebiliyorum ne de yemek yapabiliyorum 🙄 boğazıma çok düşkün biriyimdir normalde kaç haftadır kraker ve kuruyemiş yiyorum 🙄
begumseker Ben de öyle rahattım ilk zamanlar. Sonradan kusma hiç yaşamadım ama öğürtü oluyordu sürekli mutfaktaki kokulara :D inşallah böyle geçirirsiniz :)
ilknuryzc1 rabis16 cnm benim ablam 9 ay kustu çok zor geçti hamileliği 3 tane oğlu var hepsinde mahvoldu. Bence onla alakalı değil
Xanum Canim dua et hep boyle gecir doğurana kadar.. bende 3 gun once yorum atmistim hic birsey hissetmiyorum normalmi diye.... bir basladi simdi canim cikiyor cok fena dayanamiyorum((
Buseirgit Semiha89 duyduk canım 8. Haftadayız geçen hafta duyduk bugün tekrar gittik pıt pıt atıyodu ve doktorum herşey normal çok güzel ilerliyoruz maşallah dedi
Emelcskndgn Busra1808 ben 15.haftamdayım, hiç mide bulantom kusmam olmadı çok şükür, en basından beri rahat bi hamilelik geçiriyorum😊