defne55 Kupik kız yok geç olmaktan değil 33 haftadan sonra karın değişik bi hal alıyor büyük kocaman sanki bıraksan aşağı düşecekmiş gibi bisey oluyor o yüzden insan o haftalardan sonra o çıkmayan göbeğin kıymetini anlıyor 😂
Kupik defne55 allahım. Ya ne tuaf bi duygudur hepimize hayırlı doğumlar versin rabbim benim daha şafağa çok gerçi ben 🙄
canimoglum53 Kupik 3vet malesef gec oldu biraz cunku 3 kg almisim :D bazi arkadaslarim var 4 aylik benden buyuk gobisleri var. Tamamen yapisal galiba😋
Deryaikrasu Kupik 8 haftalık hamileydim çok fazla belli etti kendini erkenden 🤣 şuan 21+0 dayım hala 8 haftalık gibi karnım var 🤣
Zeyk Deryaikrasu 8 haftalıkken zaten karninizdaki şişlik gazdir muhtemelen bebisler o haftalarda fasulye kadar olduğu için karın çıkması imkansız şimdi 20 haftalıkken karnınız çıkmış doğuma kadar da büyüyecek daha da 😌
Seda_123 Kupik 20.haftadan sonra büyüdü tabi o zamanda dışarıdan anlaşılmıyordu otobüste yer veren bile yoktu 26+1 haftalığım artık anlaşılıyor
Burcugaz Bazılarında ne kadar geç çıkıyomuş harbiden benim karnım 9 haftalıktan sonra yavaş yavaş belirginleşti şuan 12 haftalığım bayağı büyüdü tonton heralde benimki 😁
Poncik77 Burcugaz bnm de karnım 6aylık gbi 12 haftalık olduk bugun bizde sabah çok hafif şişlik var ama bu saatlerde 5-6aylık gbi oluyo göbeğim ve kasıklarım çok ağrıyor iki gündür hareketli olduğum için sanırım
Vera18 26dan sonra bir anda büyüdü şuan 30dayım kocaman oldu doğuma kadar ne olur bilemiyorum büyümüyor diye üzülmeyin 😅
Sabirsiz_Anne Rbs111 artık bebek mi değil mi bilmiyorum ama dışarıdan görenler anlıyorlar hamile olduğumu doktoruma hızlı geliştiğini söylemişti 😉