Sabirsiz_Anne Rbs111 artık bebek mi değil mi bilmiyorum ama dışarıdan görenler anlıyorlar hamile olduğumu doktoruma hızlı geliştiğini söylemişti 😉
Rbs111 Sabirsiz_Anne genelde 1 hafta önde çıkar zaten ama gelişimi ile alakası yok benim şuan 2 hafta önde canım karnım 3 aylık gibi ama aslında 8. Ayım yeni bitti 🙈
Esradilsah Kupik iykide geç büyümüş diyorum canım çünkü şuan eğilip kalkarken çok zorlanıyorum. Çalışırken acayip zorluyo gerçekten.
Maviss Kupik canim kiminin ic karni genis olur kiminin dis karni benim dis karnim genis oldugu icin hemen ilk oglumda cikti simdi diger bebegimde de cikti yani yakında anliycan tam 18 gun olurken
Aslisuvay turkancakar bende 28 haftaligim aynisini banada söylüyorlar bebeği nerende saklıyosun diyolar 😂😂
Melisbol Kupik 3 aylik basladi sismeye ama disardan belli degil kendim anliyorm :) bir anda buyuyor saniirim 6. Aydan snra
Fey turkancakar ben de 30 haftalığım. 30 haftalığım deme diyorlar 4 aylık hamileyim de diyorlar 4 kilo aldım zaten bu haftadan sonrası asıl olan bence
Neheaaei Kupik 14.hafta gibi belirginleşmeye başladı 16-17.hafta itibarıyla artık hamile olduğum belliydi sonra zaten hızla büyüdü😁 şimdi 25+1 iz...
turkancakar Fey bu gidişle 20 den azla kapatamıyıcam gibi 😅ama hiç sorun değil en son dert ediceğim şey heralde Çok çabuk kilo veren biriyim şimdiden pilates malzemelerim hazır doğumdan sonra 1 ay içinde hepsi gider inşallah 🙏🏻
Grlrrr Kupik Benim de ilk gebeliğim uzun müddet hamile kalamadım. Anne olmayı çok istedim Rabbim nasip etti. Erkenden karnımın büyümesi bana güzel hediye oldu 😊 Sen kaç haftalıksın sende durumlar nasıl ?
Zeyk Deryaikrasu 8 haftalıkken zaten karninizdaki şişlik gazdir muhtemelen bebisler o haftalarda fasulye kadar olduğu için karın çıkması imkansız şimdi 20 haftalıkken karnınız çıkmış doğuma kadar da büyüyecek daha da 😌
Balimkiz 19.haftadayım öyle hamile karnı gibi olmadı yani dışarıdan gören asla hamile demiyo çok yemek yersin de şişkinlik olur ya en fazla öyle yani hamile kıyafeti giysem olmuyo kendi kotlarım zaten olmuyo çok arada kaldım valla