Kupik Çok merak ediyorum kızlar 10+3 haftalığım kanınız ne zaman büyüdü acaba benimki ne zaman buyur çok heyecanliyim ya ne biliyim ilk gebeliğim 👶🤲❤💕🤰
Deletedmom6 Kupik benim 3.5 aylıkken çıkmaya başladı ama 5. Aya kdr kimse hamile olduğumu anlamadı şuan 7 . Aydayız ve git gide belirginleşmeye başladı
defne55 Kupik 25 haftadan sonra büyümüştü ama şuan 35 haftadayim karnimin büyüdüğünü yeni hissediyorum gerçekten 33 haftadan önce büyüyen karın karın değil bence 😂😂
turkancakar 30 haftalığım artık hamile gibisin diye yeni yeni söylüyorlar dışardan yeni fark ediliyo yer bile vermiyorlardı belli olmadığı için 😂😂😂
Aslisuvay turkancakar bende 28 haftaligim aynisini banada söylüyorlar bebeği nerende saklıyosun diyolar 😂😂
Fey turkancakar ben de 30 haftalığım. 30 haftalığım deme diyorlar 4 aylık hamileyim de diyorlar 4 kilo aldım zaten bu haftadan sonrası asıl olan bence
Yenianne65 Ftmrmzn 7 haftalıkta nasıl belli oluyor Ya bek 16 yın asla belli değil 7 haftalık pirinç tanesi kadar Bile değil
canimoglum53 Kupik 3vet malesef gec oldu biraz cunku 3 kg almisim :D bazi arkadaslarim var 4 aylik benden buyuk gobisleri var. Tamamen yapisal galiba😋
Grlrrr Kupik Benim de ilk gebeliğim uzun müddet hamile kalamadım. Anne olmayı çok istedim Rabbim nasip etti. Erkenden karnımın büyümesi bana güzel hediye oldu 😊 Sen kaç haftalıksın sende durumlar nasıl ?
defne55 Kupik kız yok geç olmaktan değil 33 haftadan sonra karın değişik bi hal alıyor büyük kocaman sanki bıraksan aşağı düşecekmiş gibi bisey oluyor o yüzden insan o haftalardan sonra o çıkmayan göbeğin kıymetini anlıyor 😂
Hzr_7714 19 haftaliğız karnim cikti ama disarida belli olmuyor bol giyindigimden dolayi.Kotu olan hastanede kimsenin yer vermiyor olmasi🙄😄
Esradilsah Kupik iykide geç büyümüş diyorum canım çünkü şuan eğilip kalkarken çok zorlanıyorum. Çalışırken acayip zorluyo gerçekten.