Dilru Misskokulumm 35+2 ama insan dusunmeden yapamiyor. Sok oldum hersey iyi diyordu ultrasonda sonra bi anda tak diye kordonu dolanmis diyince kotu oldum. Surekli yaslar suzuluyor gozumden istemsiz
Misskokulumm Dilru ben de çok korktum ama riskli bir durum olsa doktorlarımız da beklemez dimi sen de üzme kendini hayırlısını iste😘
Dilru Htcakn aynen bende ayni durumdayim. Doktorum surekli hareketlerini takip et dedi. Stress yapmak istemiyorum. Yavrumuda etkilemek istemiyorum ama cok korkuyorum
Dilru Htcakn ben yurtdisinda yasiyorum burda ultrason icin ayri bir yere gidiyosyn ondan rapor alip doktoruna goturuyosun. Doktorum cok kizdi boyle birseyden haberim oldugu icin cunku birseyi duzeltip yada degistiremezsin dedi. Hareketlerini kontrol et surekli az yada hissetmediginde hemen gel dedi. Onun haricinde birsey demedi
Htcakn Dilru bende korkup baska doktora gittigimde boyle seyleri s annelere soylemiyoruz ne yapabilirsin isterse 5 kere dolasin sabaha kadar basinda nobet tutup onu acamazsin dedi az once 2 tur dolayan birini normal dogurttum dedi
Bilgin Misskokulumm allah anali babali buyutsun bende tam 38. Haftadayim kordon dolanmasindan dolayi bizde riske atmak istemedik 21 ekim.pazartesi gunu bende kizimi.almaya gidicem beni ne bekliyor bilmiyorum biraz olsun dogum aniniz icimi rahatlatti cunku bende sezeryandan korkuyorum napicam.nasil.olucak endiselerim.cok.fazla
Meryemsnlk Bilgin merhaba bende 38+5 Pazartesi günü inşllah bende sezeryan oluyorum çatı darliğindan dolayı genel mi spinal mi olacaksınız
Bebek33 Crnglcn bende Cumartesi günü yatışım var ve korku heyecan ne hissedeceğimi bilmiyorum siz de böyle misiniz
Bilgin Meryemsnlk spinal tercih ettim enazindan gorme sansim.olucak o sekilde kendimde olmak.istiyorum
serife_ynmz Ozgesn ben genelde cok sknti cektm suan spinal dusunuyorum.ama ileride bel fitigi yada agriya sebep olur diyenler var