Ozgesn serife_ynmz siz nasıl düşünüyorsunuz genel mi ? Ben korkuyorum spinal den ama herkes korkma diyor olan arkadaşlarım ve buradaki çoğu arkadaş
Misskokulumm Sghslove amin kuzum darısı senin de başına doğum esnasında herkese çok dua ettim ilk ayağa kalkınca ağrıyor biraz ama yürüdükçe geçiyor ❤dualarım seninle🥰
Efsseeel Merhabalar ben bisey sorcam yeni 5 haftalık hamileyim de doktor bi ilaç verdi de kullanan@Crnglcn#6265840
Dilru Misskokulumm bende simdi doktordan geldim ve bebegimin boynuna kordonun 2 tur baglandigini ogrendim. Kara kara dusunuyordm acaba birsey olur mu diye sonra sizin hikayenizi okudum umut oldu bana. Hayirli olsun bebeginiz. 🙏🏼
Ozgesn Misskokulumm öyledir tabi de bir anda ayaklarımı hissetmemek ondan korkuyorum bide acı hissi olursa diye tabi genel de de agrı oluyor uyanınca ama
Misskokulumm Ozgesn acı yok canm hiç korkma genelde uyandıktan sonra çok zorluk yaşiyosun bence spinali seç pişman olmazsin😘
serife_ynmz Ozgesn ben genelde cok sknti cektm suan spinal dusunuyorum.ama ileride bel fitigi yada agriya sebep olur diyenler var
Dilru Misskokulumm 35+2 ama insan dusunmeden yapamiyor. Sok oldum hersey iyi diyordu ultrasonda sonra bi anda tak diye kordonu dolanmis diyince kotu oldum. Surekli yaslar suzuluyor gozumden istemsiz
Htcakn Misskokulumm 35 haftalık inşallah bişey olmaz sezeryana raziyim yeterki bebegime bisey olmasın
Dilru Htcakn aynen bende ayni durumdayim. Doktorum surekli hareketlerini takip et dedi. Stress yapmak istemiyorum. Yavrumuda etkilemek istemiyorum ama cok korkuyorum
Nurrrmom Misskokulumm canim anestezinin etkisi nasil gecti peki?oyle durduk yerdemi geciyo odaya alindikda falan
Berfinberf Misskokulumm ay çok güzel😊 Rabbim hayırlı salih evlat etsin bize de hayırlı doğum nasip etsin🤲🏻