Bahriyekaraman Misskokulumm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün daha sekiz haftalığım heyecanla bekliyorum çok uzak geliyor bana inşaallah bir gün bende doğuranlar listesine eklenirim🥰
Misskokulumm Bahriyekaraman ben de o haftalardayken ne zaman 30 lu haftalari görcem diye sabirsizlaniyodum zaman o kadar hızlı geçti ki anlamadan bitti darısı başına inşallah rabbim hayırlı evlât eylesin🤲❤
Bilgin Meryemsnlk spinal tercih ettim enazindan gorme sansim.olucak o sekilde kendimde olmak.istiyorum
Meryemsnlk Bilgin bende epidural istiyordum ama heyecanlanırsam korkusuyla genel istedim hayirlısıyla kavuşalım inşallah bebeklerimize nerde doğum yapıcaksınız
EmirveEce Misskokulumm Misskokulumm bende 25 ekimde doğum yapacağım yazınızı okurken göz yaşlarımı tutamadım çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip e🙏
Delal123 Çok güzel geçmiş sağlıkla hayırla büyütün inşallah. Bende 35 haftalık hamileyim ama doğum korkum çok arkadaşlar kontrole gitmeye bile korkuyorum. Sanki doğumda ölecem öyle hissediyorum
Misskokulumm Delal123 Rabbim öyle büyük ki inan bana o korkuyu doğum anında yeniyosun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤
Meryemsnlk Bilgin yok cnm kendim yapıcam kapı süsüm yastık çikolata felan yaptırdım süslüycem inşallah sen
Bilgin Meryemsnlk bizde öyle dusunduk canim hastanenin organizasyonuna ulasamadim bugun annem gitti aldi bisiler cikolata falan yaptirmaya vaktim yok 🤔🤔 yetismez diye dusunuyorum
Meryemsnlk Bilgin ben bir günde teslim aldım cnm☺️Ama hafta içiydi bende yarın tül felan alıcam süslemek için