Aysunnrrr canım bende p.tesi 40 haftalık olcam bugün kasılmam vardı çok fazla hastaneye gittik doktorum alttan muayene etti 2 cm açıklığım varmış ama nst de sancı çıkmadı bekliyorum bolca hareket et dedi doktor 4 cm olunca yatış vercem dedi sen muayene oldun mu açıklığın falan varmı
    Aysun0101
    Ben 39.haftada hastaneye kontrole diye gitmiştim suyum bitmiş açılmam 3 cm olmuştu acil yatışım oldu ertesi gün doğurdum😂

Doğum denilen olayda her şey olabilir.
      Aysun0101 bence de öyle benim 40+5 olucak bu gece hala ne sancı ne açılma ne su ne de nişan var gerçekten fena halde kafayı yemek üzereyim. Kötü kötü şeyler düşünmeye başladım artık
        Esinserkan aklına kötü şeyler getirme ,her zaman en iyisini düşün bence ,ben öyle yapıyorum , sağlıklı olsunda geç gelsin diyorum hep
          Aysun0101 gerçekten sağlıklı olmasını istiyorum o ayrı mesele ama benim derdim annem yanımda toplamda 15 gün bile izin vermemiş patronu. Bebeğim hala doğmadı onu beklerken 1 hafta geçti nerdeyse eğer 1 hafta daha bekletirlerse doktorlar Doğumda ve Doğumdan sonra kayınvalideme muhtaç kalıncam. En çok da korktuğum şey. Yemin ederim o yalnızlık hissi şu an bile içime işledi. Gözlerim doluyor. Allah ım sağlıklı versin ama nolur daha fazla bekletmesin.
            Aysun0101 karnın semsert oluyor canım doktorum bu iyi bişey dedi normalde de zaten oluyordu ama korktum sıklaşınca benimde ilk gebeliğim çünkü
              Esinserkan inşallah bi an önce gelirler minoşlar ,ben yanımda kimsenin olmasını istemiyorum ,sadece eşim olsun bana yeter çünkü bu hayatta en büyük destekçim o ,bi tek o varken rahat ederim