Asyanin_annesi Ozge3747 Ne demek canim benim hepimizin ortak ve cok guzel bir isteği var yavrularimiza sag salim kavusmak su gibi olsun doğumunun oncesi ve sonrasi insallah 😊 dogumdan sonra yazmayi untma merak ederim
Ozge3747 Asyanin_annesi Amin canım İnan ki böyle güzel yorumlar bana çok destek oluyor, kendimi daha iyi hissediyorum. 🥰inş hayırlısıyla herşey yolunda gider. Postu bulabilirsem haber veririm mutlaka canım. 🙏🏼😘
yagmur_annesi Asyanin_annesi en son 35 haftalikken gitmistim iki bucuktu yarin kontrolüm var bakalim 10 günde ne kadar almış prenses😁
Asyanin_annesi Duruveannesii sanirim kanimizin ici iyice gerildigi icin acimalar oluyor agrilara dikkat edin
MucizeAnnesi3545 Asyanin_annesi bizde 36+5iz 🤗 yalancı sancılar dısında şimdilik bi sıkıntımız yok şükür 🤗 doğumu, oğlumu bekliyoruz heyecanla 🤗🙏 Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah 🙏❤️
Asyanin_annesi MucizeAnnesi3545 Hayirli kolay doğumunuz olsun inşallah, rabbim oglusunuza sag salim kavustursun canım benim 💜💜
Asyanin_annesi Bsraermis8 alttan muayene etti doktor 1 cm aciklik var dedi ama acilde baktı doktor. Cati muayenesini doguma yakin zaman yapacakmis sanirim doktorum devlete gidiyorum oncelikleri normal oldugu icin pek umursamıyorlar