Ssedaxx Ozge3747 şöyle düşün biz bugünleri görmen için herkesten daha fazla savaştık sabrettik yıprandık ama sona geldik çok şükür sadece bebeğine odaklan ona kavuşucaksın biticek bende çok korkuyorum ama aşmalıyız çünkü bugünü çok bekledik
Ozge3747 Ssedaxx Yaa ama ne kadar güzel moral vermişsiniz çok içimi rahatlattınız. Aynen öyle çok mücadele ettik inş mükafatını da göreceğiz bakalım. İnş bebeklerimize kavuşunca her şey bitecek. Çok sağolun, umarım her şey çok güzel olur.
Ssedaxx Ozge3747 olur olur canını sıkma Allah’ın izniyle buraya kadar geldik ya bunlar bile hayaldi 😘 kendine dikkat et Allah’a emanet ol umarım kolayca atlatıcaksın
gLycn_ 37+2deyim sancim hic olmuyor ama bugun kontrolde 1cm aciklik olmus dediler bebek daha inmemiş başi yukardaymiş bakalim bekliyoruz ne zaman keyfi isterse gelicek oğluşum 😍 sizlerde boy kilo nasil kizlar biz 3.300gr olmuşuz boyumuzda 52cm
Asyanin_annesi gLycn_ masallah Allah hayirli dogumlar nasip etsin canim benim de 1 cm di 4 gun sonra 3 cm oldu dikkat et sende sancilarini takip et😊
Kuzularin_annesi Bizde 37+6 yiz pazartesi kavusuyoruz pasamla inşallah sık sık idrara çıkıyoruz malesef çok toplanıyor heyecan dorukta son günler geçmek bilmiyor
gLycn_ Asyanin_annesi çok sağ ol canim cümlemize inşallah 🙏🏼 Bu arada açilman artsin diye bir şeyler yaptin mi yoksa kendiliğinden mi artti
Kuzularin_annesi Asyanin_annesi aynen canım bebegim pazartesi vyi beklemedi cumartesi günü doğum yaptım 😊
Yagmuricenkiz 37+4, doktor haftaya doğurursun dedi. Düzensiz sancılarım var ve Bebek sürekli kendini kasıyor
Asyanin_annesi gLycn_ yok canım sadece cok yurudum belki o iyi gelmiştir bakalim dogurunca haber ederim insallah😊
gLycn_ Asyanin_annesi ah keşke bende yürüyebilsem hiç dermanim kalmiyor şu son 1 haftadır yerinde oturamayan haretli olan ben devamli yatmak istiyorum ve yatıp kalıyorum canim 🤷🏻♀️ Plates topu ile en azindan bazı hareketleri yaparak pelvis kaslarını çalıştırmayı düşünüyorum artik elimden baska bir sey gelmiyor maalesef... senin bebiş kaç kilo oldu bu arada biz sanki azicik tombişiz 🙈
Yagmuricenkiz Asyanin_annesi sıfır açılma şuanda. Zaten doktor neye dayanarak haftaya gel doğur dedi anlamadım
Asyanin_annesi gLycn_ son zamanlar bende cok uykucu oldum kendime sasirdim hatta o enerjim tukenmis gibi doktor kilosunu soylemedi sanirim 3200 falan boyu 50 cm onu kendim hesapladim fl sinden😊
Busraoz Asyanin_annesi gLycn_ 37 haftalık oldum ben de bugüne kadar yerinde durmayan, çok rahat hamilelik geçiren ben günün her saati uyumak istiyorum. Bir haftadır sadece yatmak istiyorum korktum açıkcası neden olabilir bu acaba
Yasmin0- Kizlar bizde 36+2yiz ağrım sancim yok sürekli olarak arada kasılma oluyor ve bebek toplanıyor uzaninca geciyo normal bi durum mu
Asyanin_annesi Yasmin0- oncelikle hayirli dogumlar canim,sancin yoksa o toplanmalar normal doguma hazirlik diyorlar bende de oluyordu ama cok sık ve kisa araliklarla toplaniyorsa bi doktora gorun derim
gLycn_ Asyanin_annesi oh masallah bizimde 3.300gr 52 cm yükümüzde ağır bizimkilerin kilosu iyi 🙈🥰 ama annelerde yoruluyor artik tospağa gibi oldum ben hem yavaşım hem de yorgun 😅
gLycn_ Asyanin_annesi ayaklarini hep yüksek tut canim ben öyle yapiyorum ayaklarimda hic ödem olmadi gece yatarken bile aşiri yüksek olmayan bir yastik koyuyorum çok yararini gördüm 👍🏻👍🏻