0biranne Frdvs evet 75mg yukleme yapıldı ve dahiliye doktoru diyetisyen e yönlendirdi 1 hafta sonra kontrolde diyet ise yarıyor Diyetle devam dedi eger kontrolden cikarsa insuline baslicaz dedi pazartesiye kadar dengeyi tutturamazsam insulin baslicakmis maalesef
GamzeTopcu 0biranne diyetine uyarsan bi sorun olmuyo , bana dahiliye uzmanı şeker ölçüm cihazı yazdı onunla sabah akşam tokluk şekeri bakıyorum insüline gerek kalmadı çok şükür 🤲
Gulfem07 Frdvs kesinlikle farklı.Bende yanımda annemi götürdüm miden bulanacak,basın dönecek kurabilirsin falan dediler.Zaten açtım çilekli glikoz içtim çok güzeldi valla açlığımı giderdi 😂bir şey olmadı bana.
Ozdenoz Frdvs Evet canım yaptırdım bugün 100mg. Sonucların hepsi çok yüksek çıktı, dahiliye ordanda diyetisyene gidicem yarın diyetle 2hafta takip edilecek sınırda tutabilirsek insüline gerek kalmaz ins☹️ 1.saat 194 2.saat 195 3.saat 171 çıktı 😞
GamzeTopcu Ozdenoz allah kolaylık versin, ben diyetle hallettim çok şükür insüline gerek kalmadı, diyet yapmakta hamilelikte çok zor ama mecbur sabrediyorum🤦🏻♀️ 2 haftadır alıştım🤷🏻♀️
Frdvs Ozdenoz bende yaptırcam sanırım haftaya 2. yüklemeyi insallah benim de yüksek cıkmaz insüline gerek kalmaz 😞
GamzeTopcu Frdvs benim 1.saat 234 2.saat 160 çıktı , dahiliye ve diyetisyen tarafından takip edilmeye başlandım, Doğuma kadar full diyet yapıcam çok zorluyo ama mecburum, 32. Haftadayım sabrediyorum bebeğim için 🤲
Frdvs GamzeTopcu Allah yardımcımız olsun valla bende dünden beri dikkat ediyorum yediklerime zor gercekten hayatımda diyet yapmamıştım hic zorluyo biraz
Ozdenoz GamzeTopcu Aynen canım Allah yardımcımız olsun ben normalde bile diyet yapamayan biriyim ama bebeklerimiz için mecbur katlanıcaz daha 3ay var alışıcam bende mecbur😞
Kbrkrt Kızlar benimde 75 likte 1. Saat 194 2. Saat 155 çıktı 45 gündür diyet yapıyorum ilk 2 hafta fazla düşüremedim dene yanıl yoluyla nelerin yükselttiğini anlamaya çalıştım şuan 140-145 geçmiyor çok şükür♥️ Kendi kendimin Doktoru oldum özellikle tam buğday diye fırından aldığım ekmeği kestim baya etkisi oldu ve en güzeli bu hafta tartıldım 40 günde 5 kilo vermişim ve kızımın suyu kilosu herşeyi çok iyi maşallah boyu çok uzun o da anne-baba uzun, olacak o kadar😍 kesinlikle önce diyetle başlayın ve yapıcam deyin ben şekerim yükseldikçe ilk haftalar ağlıyordum üzülüyordum bebeğime bişey olacak diye ama iki hafta içinde alışıyorsunuz hafifliyorsunuz ağrılarınız azalıyor
GamzeTopcu Kbrkrt bende 10 gündür diyet yapıyorum 2 kilo vermişim ayaklarımda ki ödem bile gitti , sabah akşam tokluk şekerime bakıyorum herşey yolunda çok şükür 🤲
Kbrkrt Frdvs yiyorum canım bu İhe halk ekmeği varya onun organik tam buğday ekmeğinden yiyorum sabah öğle akşam 2 şer dilim hakkım var hemde doyurucu, bide şekeri düşürmenin püf noktası öğün atlamamak aç kalmamak saatin de yemek kesinlikle günde 3 ana 3 ara öğün olacak mesela ara öğün kaçırdım ana öğünde yükseliyor canım çok tatlı isterse ara öğünümde 1 hurma - kuru erik-ceviz karıştırıp yiyorum bastırıyor insan gerçekten kendini sağlıklı hissediyor ben alıştım hatta Doğumdan sonra da devam💖
Naze2151 Frdvs yuksek çıkmış 2. Dozunuzu yukletin ya diyetle düşürürler yada insülin başlarlar aman ihmal etmeyin şeker önemli benimkide yüksekti diyetle düşürüyoruz çoğu şey yasaklandı