Kbrkrt Frdvs yiyorum canım bu İhe halk ekmeği varya onun organik tam buğday ekmeğinden yiyorum sabah öğle akşam 2 şer dilim hakkım var hemde doyurucu, bide şekeri düşürmenin püf noktası öğün atlamamak aç kalmamak saatin de yemek kesinlikle günde 3 ana 3 ara öğün olacak mesela ara öğün kaçırdım ana öğünde yükseliyor canım çok tatlı isterse ara öğünümde 1 hurma - kuru erik-ceviz karıştırıp yiyorum bastırıyor insan gerçekten kendini sağlıklı hissediyor ben alıştım hatta Doğumdan sonra da devam💖
Frdvs Kbrkrt ben hergün makarna pirinç pilavı yerdim onlar olmadan sofraya oturmazdım asla şimdi kestim hepsini tatlı için de kuru meyveleri tavsiye ediyolar evet bende deneyim insallah düzene girer
GamzeTopcu Kbrkrt bende 10 gündür diyet yapıyorum 2 kilo vermişim ayaklarımda ki ödem bile gitti , sabah akşam tokluk şekerime bakıyorum herşey yolunda çok şükür 🤲
Frdvs GamzeTopcu aslında ben 8 kilo aldım toplamda ama bunun 6 sını 1 buçuk ayda 2 sini de 1 haftada aldım hızlı aldım yani zaten 49 kiloyla hamile kaldım zayıfım diye hic dikkat etmedim ne bulsam yedim şimdi dikkat edicem insallah düzene girer
Kbrkrt pyrzmom kabak,havuç,bezelye,pırasa, yağlı et bunlar yükseltti benim mesela bulgur ve kepekli makarna 2-3 yemek kaşığı ekmek yerine yiyebiliyorum meyveleri muhakkak süt veya yoğurtla birlikte yiyorum öğünlerde
Temelailesi Frdvs diyetisyene yonlendirdi beni. Unlu hersey yasak. Pirinc bulgur patates sekerli hersey yasak. Ara ogunler tane hesabi sabah 1 bardak ayran ve 2 avuc leblebi sadece. Ogleden sonrada 5 findik yada 2 ceviz ve 2 porsiyon meyve ama bana 1 porsiyon yetiyor. 1 porsiyon da mesela yarim ayca kucuk yesil elma gibi. Belli meyveleri yiyebiliyorum. Ekmek sadece siyez ekmegi yada cavdar o da ogun basi 2 kucuk dilim. Sabahlarida bol yesillik yarim domates 1 kucuk salatalik 1 yesil biber 5 zeytin 1 yumurta. Oglen ve aksam ya salata ya yogurt (4 kasik) ya sebze ya et. 15 gun dikkat ettim biraz dustu. Bebek 10 gun ileride ama hala ilerliyor
Temelailesi Frdvs buraya resim nasi yukleniyor bilmiyorum ama diyetisyen ornek beslenme tablosu verdi meyve porsiyonlarini verdi mail atabilirim yada nette de ornek tablolar var ama keainlikle disina cikmayinca duzeliyor bi nebze. Ben zaten dikkat eden sekerli yemeyen biriydim ama yine de boyle yuksek bebek de seker dustu ama 2 gun daha one gecmis 15 gunde
Temelailesi Frdvs 2. Kez yapmayin diyorlar ama doktor gerekli gorunce de birsey diyemiyoruz. insallah diyetle hallolur yuksek cikmaz cok🤲
Lindam Frdvs Canım direk diyete başla bence hiç gerek Yok yükleme yapmana. Şekerin var zaten diyetle normale döner