Emelcskndgn elifff01 benimde alt karnım sertleşmeye başladı hafiften böyl2 değişik bir duygu cinsiyetini 10 15 güne kadar öğrenicez inşallah🤗
gokerhalideda kızlar bende 15+5’teyim. doktorum bebeğimin pozisyonundan dolayı net göremiyorum dedi çünkü miniğim bize poposunu dönmüştü😄 ama kesin birşey diyememekle beraber kız gibi duruyor dedi. sizde de böyle olan var mı? yada bu aylarda net görülmese bile doğruluk payı yüksek mi?
Gulsahkok46 Emelcskndgn 14+2 haftaligiz doktorumz yuzde 80 kiza benziyor dedi🙈 hic kilo almadim tam tersi kilo verdim😢
Madameatalay Bizde 12+5 iz. Doktor salı günü ikili testte kıza benziyor dedi. Karnım çıktı bile hamile pantolonu giyiyorum bir aydır.
Dreamlike 14+0 hiç kilo almadım göbeğimde daha hiç çıkmadı. En son kontrolde Dr. Kıza benziyor dedi ama 16. Haftayı bekliycez artık.
Mumsyuk Emelcskndgn benimde ilk hamileligim ama cok kusuyorum :( anneden gecermis annemde boyleymis benim.
Emelcskndgn Mumsyuk evet genetik çok etkiliyor. Benim annemin de hiç mide bulantısı kusması olmamış iki hamileliğin de de, bende de olması hiç çok şükür🤗
YgmrYvz 13+2 ve cinsiyetimiz erkek dedi geçen hafta doktor 2 li testi yaparken gördü. Sonuçlarımızda iyi şükür benim bulantılar devam ve karnım azcık çıktı birde hala aynı kilodayım ☺☺
Merryyyy Bizde 14haftaya gridik bugun❤ bizim doktorumuz erken diye soylemedi 2hafta sonra ogrencez ins. Bide bnm gobegm hic cikmadi daha erkn diye dusunuyodum szin cikmis ama 😊
Emelcskndgn Merryyyy evet çok hafif cıktı, sertleşmeye başladı bile herkesin farklı oluyormuş tabi, iç karın genişliği ya da darlığından dolayı
Momdilay Emelcskndgn 16+0 bizim Doğum tarihi 2 Nisan görünüyo ama muhtemelen mart sonu olur diye tahmin ediyorum,14. Haftada %99 erkek dedi doktorumuz haftaya kontrolümüz var inşallah değişmemiştir☺️
Tugcem92 Emelcskndgn ben 12. Haftada öğrendimmm kızım geliyor 💓 şimdi 15. Hafta içindeyiz. Ben toplasan 2 hafta çekmemişimdir bulantıyı o da çoook hafif. Şimdilik hersey yolunda allahım nazarlardan korusun. Doktor randevularını iple çekiyoruz işte 😊
Hayalet Emelcskndgn ben 13+4 oldum öğrendiğimden beri henüz gitmedim hastaneye cinsiyeti doğal olarak bilmiyorum ☺️ Doğumum nisan 18 e geliyormuş ama doktorum 8 de alırız dedi kızım da sezaryen olmustum çünkü
Gamze333 Bende 13+3 üm bi dahaki ay gidince cinsiyeti net ogrenıcez inş suana kadar hiç bulantım sıkıntım olmadı sadece midem yanıyor azcık onada ilaç kullanıyorum geçiyor☺️