Songul1107 busra-mutluanne1 Benim de oluyor oyle hissetmeye başlayacağız sanki o yüzden mi acaba tahim büyüdükçe bebek hareketleniyor
busra-mutluanne1 Songul1107 ilk hamilelik olunca korkuyo insan ya tırsmıştım bi anda başlayınca 😊 ta böyle kasıkta değilde göbeğimin tam üstünde gibi batmalar
Sesem Bizde 15 haftalığız daha karnım çıkmadı bir problemmi var diye düşünüyorum hatta haftaya kontrolümüz var bakalım ne göreceğiz ultrasonda 😍
Songul1107 Sesem yok canım korkma normal 6 aylıkken bile hamile olduğu belli olmayan var benim de çıkmadı daha
Songul1107 busra-mutluanne1 aynen benim de ilk hamileliğim ama normal seyler bunlar okuduklarıma göre
mirage_90 busra-mutluanne1 Alt karın sivriliyo gibi ben 15+5 yukarılara doğru değil de alt karında var sanki değişim ama çıkmaması normal tabi 5. Aydan sonra belirginleşir iyice🤗
Esmagunca Songul1107 göbeğim var hafif aynen çok verdim aman sağlıklı olsunda hiç önemli değil benim kilom
Songul1107 Esmagunca Aynen oyle doğurana kadar alırsın merak etme fazlasını bile alırsın bebek büyüdükçe içinde ☺️
Sermec Emelcskndgn 16 haftalık olduk bugun doktor 12+3 te erkege benziyor dedı bugun kesinleşti erkek 145 gr bebiş 🙏🥰
Hediyeee bizde 13+0 haftaligiz pazartesi gittim doktora ikili tarama için belki söyler dedim ama daha belli olmazmış dedi 🤔
Yusufun_Annesi Emelcskndgn 12+2 yiz bizde :) Cumartesi doktora gideceğim cinsiyet söylemez ama nasılmış bebişim çok merk ediyorum :)
Emelcskndgn Yusufun_Annesi benim dokturumda söylemedi ya 16. Haftada daha net belli oluyormuş sanırım yanılma payı olabilir netleşince söylicem dedi
Suheyla19A Emelcskndgn karnimiz buyudu artik hamile oldugumu anlıyorlar 15+5 iz pazartesi inşallah cinsiyetimizi ogrencez 😊👼
elifff01 bizde 13+5 olduk 😊 ikili test sonucumuz da temiz çıktı çok şükür. erkek olabilir dedi doktor ama kesin sonucu 17. haftamdaki kontrolde öğrenicem. 4 kilo aldım başlangıçtan bu yana. hafif göbeğim çıktı ve sertleşmeye başladı karnım
Emelcskndgn elifff01 benimde alt karnım sertleşmeye başladı hafiften böyl2 değişik bir duygu cinsiyetini 10 15 güne kadar öğrenicez inşallah🤗