Zeynepgenc Bende 12. Haftamdayim doktorum 2li taramadi %51 erkek dedi sagolsun cok ipucu verdi 😂 44 kiloda hamile kaldim 41 e dustum yeni yeni yiyebiliyorum kokusuz seyleri
Merryyyy Bnde daha ayni kilomda gdiyorm 4ayima girdim ama kilo postlarini okudukca gozum korkuyor. 20.haftalarda cok fazla kilo alan var 😣
olidam62 Songul1107 songül hanim birsey sorcam 18+4 olduk bzde ama bi kac gundur bebisn harektlerni hissedmyrm bu durum norml mi ?
Songul1107 olidam62 bizde 19+4 olduk ama hala hissetmiyorum bebişimi siz ne kadarlıkken hissetmeye başladınız acaba arada karnıma parmakla oynuyorum ama çıt yok 😀
olidam62 Songul1107 hmm ben yaklask 2 haftadr goz seyirmesi seklnde hissdyrm darisi size olsn..ya bakiorm her zmn hisstmeyblrmsz ama ben niyeyse paronayak oldum
Songul1107 olidam62 Normaldir canım ben de hissetsem hissetmediğim zaman endişelenirim ama bu zamanlarda bebek uyuyormuş çoğunluk hissetmemen normal 😉 19+4 olduk biz cinsiyet te belli değil daha bizim
olidam62 Songul1107 aynn ole hic hisstmsydm bu kadr hassas olmzdm..hayrlisi.olsn tecrubeli anneler norml diolar ki inslhta öyledir🙏.bnde 18+3 oldm doğumun nisanin kaçı?
Songul1107 benim de bugün fatkettim iki gündür göbeğim var her sabah inerdi uyandığım da iki gündür aynı duruyor çıkmaya başladı galiba 😉
Merve_1750 16+5'de erkek olacağını öğrendim bugün 17+6 olduk 1haftadır karnım çıkmaya başladı sanki ben buradayım diyor yavaştan 😇 bulantılarım 12. Haftaya kadar çok yoğundu sonra yavaş yavaş azaldı ama tam geçmedi kokuya hassasiyet devam ediyor ama buna da şükür diyorum çünkü çoğu gitti azı kaldı hepsi geçicek inanıyorum iştahım iyi genelde sebze ağırlıklı besleniyorum az ve sık yiyorum ara öğün yapıyorm bol su içmeye özen gösteriyorm 2 kilo almışım ilk haftalarda bende kilo verenlerdenim hiç bişey yiyesim gelmiyordu neyseki geçti Umarım çok kilo almam zaten kilolu hamile kaldm biraz dikkat etmeye çalışıyorum sürekli uykum var uykuyla aram çok iyi umarım doğunca bebişin de iyi olur 😂 daha hareketlerini hissetmeye Başlamadm ama merakla bekliyorum Dr 20.haftada faln hissetmeye başlarsın dedi. Allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 Rabbim zamanı gelince hepimize sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏