Didemalkanendik Ecemk canm çok zor tabiki ama böyle de beklemekle yıpratıyosun kendini yap en azından varmı yokmu görürsün sonuç almak beklemekten daha iyidir
Ecemk Didemalkanendik ne bileyim 4 gün olunca 1-2 gün daha saberederim dedim negatif olmasından korkuyorum 😔😔 aslında adetlerim hep düzenlidir bilemedim işte
OzenMeryem Ecemk ben 4. günde yaptım net olarak çift çizgiyi gördüm eğer varsa çıkıyo 😍 hadi hayırlısı inşallah vardır 🙏🏻🎉😍
pamuksekerinannesi Ecemk Canım hemen git eczaneden test al.. Ben 28 bazen de 30 günde bir regli oluyordum 29.gün olmadım 1 gün gecikme ile hamile olduğumu öğrendim.. Hastanede idrar testi yapıldı ama hemen eczaneden de alıp yapmıştım onda da çıkmıştı😍
Ecemk pamuksekerinannesi benimde hep düzenlidir 🤔 evde test var ama korkudan elim gitmiyo 😔 ne bileyim 😶
Ngr55 Ecemk ama baya geçikmiş senin adetin..bı test al yap bence ben dayanamaz yapardım hemen 🙂 dirensiyon sınavı hariç gecikmen oluyor muydu hiç
Ecemk Ngr55 yok canım ya olmadı. Düzenlidir döngülerim. Ama kasımda 19 gün arayla oldum aralıkta da 30. Gün oldum. Rahim hazırlar kendini dediler olurmuş öyle
kader_gokhan_kulek Ecemk canim bnmde adetime 3 gun vardi dayanamayip test altim ve iki cizgiyide gordum suan 28 haftalik hamileyim cok sukur ins sende hamilesindir 😍
Ecemk kader_gokhan_kulek çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏🏼😍 bekliyo muydun sen birde hiç belirtin oldu mu
Aslhnmstfa Ecemk eczanelerde erken gebelik testi alıp deneye bilirsin onlar gösteriyo ben 3 gün geçince yapmıştım
OzenMeryem Ecemk evet daha haberim bile yokken tuvalete daha sık gitmeye başladım 🙈 bide aşırı göğüs hassasiyeti oldu giyinirken bile acıdı hala da devam ediyo😏
NaimeYilmaz Ecemk şaka yapıosun herhalde ?? Hamıle kalana kdr her ay 30-40tl test parası verırdm 😂 1.5 yıllık bır zamandan bahsedıorm hemde. sabrına hayran kaldım Bence yapıp paylas bızımle merak ettm 🙈
Ecemk NaimeYilmaz 😄😄 ne bileyim ya 🙈 bende 9 aydır bekliyorum bi kaç kere ümitlendik olmadı. Onun için çekiniyorum biraz 🙄 5. Günüde atlatayım yarın sonra yaparım inşallah 😅
Ngr55 Ecemk evet rahim hazırlanır derler 🙃🙃 inşallah seninki de hazırdır bu ay beklediğin bebişin gelir
kader_gokhan_kulek Ecemk aynn cnm bekliyodum ama olmaz diyede bi endisem vardi cunku 7 ay oncesinde kurtaj oldum ve olmaz diye endiseleniyodum sukurler olsun oldu 😍ins seninde vardir cnm
Semra97 Ecemk hic bir belirti yoktu sadece yorgun hiss ediyordum kendimi fazlada bisey yoktu.Meraktan yaptim test ve pozitif cikti tamamen şok oldum😂InsAllah sende hamilesindir biz 25hafta olduk bebisimle😇
Ecemk Semra97 ya bende öyleyim 10da uykum geliyo resmen uykuya doyamıyorum bide 1 aydır göğüslerim şişik bi halde