Azra Merhabaa ben yorumlari okudumda cook merak etiim simdi 😁 Insallahh vardirr evdede test var diyosun yapta bize insallah guzel haber ver 😍 Yapsanda yapmasanda sonuc degismeyicek canim varsa vardir hayirlisiyla yoksa vardir allahimizin bir bildigi
Ecemk Azra hahaha sağol canım ya😄😄 inşallah vardır temennim o 🙏🏼♥ Bugünü atlatayım yarın sabah yapıcam inşallah hemende haber vericem 🙈🙈
Ecemk Gamze85 canım 1 aydır göğüslerim şişti bide yorgun hissediyorum uykuya doyamıyorum. Çok sık idrara çıkıyorum sanki çok su içmişimde tutamıcakmış gibi his oluyo ama tabi psikolojik de olur mu bilmem şimdi günüm geçti diye
Ecemk pamuksekerinannesi hahah canım 😄😄 hayırlısıyla bugünü atlatayım dua edin 🙏🏼 Yarın sabah yaparım. Çünkü en uzun 5 gün olmamıştım 5. gün olmuştum
kader_gokhan_kulek Ecemk aynn cnm bekliyodum ama olmaz diyede bi endisem vardi cunku 7 ay oncesinde kurtaj oldum ve olmaz diye endiseleniyodum sukurler olsun oldu 😍ins seninde vardir cnm
Ecemk Semra97 ya bende öyleyim 10da uykum geliyo resmen uykuya doyamıyorum bide 1 aydır göğüslerim şişik bi halde
pamuksekerinannesi Ecemk İnşallah vardır bi tane minnoşcuk😍 Güzel haberlerini bekliyoruz cnm mutlaka etiket yap haber ver😍😘
Esesli Ecemk ayyy bende merak ediyordum seni. Diğer açtığın başlığında görmüştüm. Acaba noldu üstüne mi gördü hamile mi ? Şimdi görünce çok şaşırdım. İnşallah vardır yaa. Yapınca haber ver
Ecemk Esesli ayy canım sağol bende seni hatırladım 😍😍 aynen inşallah vardır ya hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum 😅
Esesli Ecemk Allah hayırlısını versin. Ben olsam şimdiye 10 tane test yapmıştım. Çok sabırlısın inşallah sabrının sonu selamet olur
Mihribank Ecemk bence hemen yapma ben adetim geçtikten sonra yapmıştım kanda çıkmamıştı. 3 hafta sonra tekrar yapmıştım öyle çıkmıştı geç döllenme olabiliyor bazen boşuna canını sıkmazsın. Belirtilerimiz de hemen hemen aynı inşallah vardır sizin de😊