Ipekokanliya MerveKya migde yanması çok var artık yavaş yavaş ta belime kasigima 3.4 saniyelik şancı giriyo korkuyorum yalancı şancı mı acaba
MerveKya Ipekokanliya bilemiyorum ki bende ilk gebelik olduğu için anlayamıyorum bir de doktorla konuşmak lazım en iyisi
Ipekokanliya Kbrbrfn çok güzel dediniz valla.cogu gitti azı kaldı artık yavaş yavaş bitiyo sağlıkla gelsin kuzularimiz
Ipekokanliya Aysnctl benim canımı çok nadir yakıyo cimcime . Idrar kesemlede çok ciddi sorunu var rahat vermedi 🙁)(
Aysnctl Ipekokanliya Rabbim sağlik sihat versin bebislerimize sağlikla alalim hepimiz kucagimiza insallah idrarda evet benim idrarlada sorunu var kesin 🙈😁
HamiEsmaAydn Ipekokanliya 27+5 günlüğüz bakalım bundan sonra sıkı yicez keşke resim yükleyeblsek oğlumun doğum gününde hediyeliklerini ben hazırlamştım bunada yapıcam da daha aklımda net bişi yok bakalım
Ipekokanliya HamiEsmaAydn ınstagram kullaniyosaniz takipleslim sorun olmaz sa atın ordan fikir olsun bana da
Ipekokanliya Merziyye en yaygın olanlardan biri de kabızlık. Günlük soda içmeye başladım hem kramplara hem kabızlığı onluyo bi kaç gün deneyin derim
Gulsum94 Merziyye evet bendede oluyordu şurup verdi doktorum biraz rahatladık süt muz yiyelim derken bunlar hep kabız yapıyor zaten
Merziyye Ipekokanliya yarından ıtıbaren deneyecegım balık yağı kapsul kullanan varmı arkadaşlar doktor verdı ama içerken çok zorlanıyorum
Gulsum94 Ipekokanliya aynı demek bizimkide öyle kız çocukları daha doğmadan mı babaya aşık oluyo anlamadım ☺
Sebla55 Benım yıkama ütüleme bitti besıgımızıde bugun aldık çanta hazılamak kaldı ama eksıkler bıtmıyo hıc kendıme alcaklarm kaldı ıkı gundur kasıklarm belim ağrıyo benımde 😫
Merziyye Gulsum94 ne yiyecegımızi şaşırdık artık bu kılolardan 😢 nasıl kurtulacagız bu kılolardan hanımlar