MerveKya Ipekokanliya gerçekten öyle her gün yeni bir ekleniyor bitmiyor ki bide gördükçe almak istiyoruz 😊
HamiEsmaAydn ZeynepKarataTeytey ben yeme türünden bişey hazırlamıcm ramazan oldugu için ama güzel hediyelikler yapıcam benimde 21mayıs dogumum
Ipekokanliya ZeynepKarataTeytey ben internetten bi sayfadan sipariş vericem tanesi bi 1 lira paketli lokumlar var üstü şeker hamurlu çok hoşuma gitti . Bide kolanya ikramı çok fazla bisey düşünmedim. Mevlut yapicam zaten kirki çıkınca o zaman ikramlık hediyelik birsürü şey verilicek hastaneye gerek yok bence
ZeynepKarataTeytey Ipekokanliya doğru aslında en mantıklısı nasıl olsa mevlüdü olacak hediyelik belki hatıra olsun diye verilir sadece
HamiEsmaAydn Kızlar vee ben daha hiçbişey almadım belki bu ikinci oldugu için rahatım ama bugün çok üzüldüm 😔😔 bebeğim biraz zayıf kalmış kanım felan cok düşük çıktı proteinli şeyler yemem gerekiyomuş ama hiç iştahım yok 😔😔
Ipekokanliya HamiEsmaAydn haftanız kaç ki az az zorlayın kendinizi muz kasar peyniri ceviz badem çok kilo aldiriyo diye biliyorum
Ipekokanliya Alyarabia canım hiç üzülme stres yapma eşyasını bezini al gerisi yavaş yavaş gelir zaten
Ipekokanliya Caliskantug bende aynı şekilde bi yıkama ütüleme kaldı yavaş yavaş onuda bitirelim artık gelsin bebisler 🙂))
Mutluluk35 Ipekokanliya tinaztrpede ne kadara yaptirdiniz orayi telefonla aramistim miktari söylemediler.Ben acik myom ameliyati gecirdim bi korunma sürem var o yuzden devlet hastanesinde yaptirdim cunku korunma sürem anca bitiyor o zmana
Ipekokanliya Aysnctl cok fazla oluyo hemde elimle masaj yapıyorum toplandığı yere 🙂 çok fazla artarsa bu şekilde toplanma doktorunuza danışın erken doğum belirtisi olabilirmis bide stres de yapiyo
Aysnctl Ipekokanliya Yarin kontrolumuz var doktorumada bir sorim bu durumu. Son zamanlarda sıklaşti bi yere toplanmasi ve bazen ole hareketler sergiliyorki irkiliyorum. Genital bölgemde cok fazla baski hissediyorum yeri geldiğinde anlamadim bende ama çoğunlukla canımı yakıyor hareketleri diyebilirim..
Ipekokanliya MerveKya 14 mayıs ama büyük ihtimal sezaryan olucam o yüzden 4 mayıs falan . Genital siğillerim var normal doğumda bebeğe bulasirmis o.yuzden sezaryan mecbur dedi doktor ama daha karar verilmedi ne gün olcak
HamiEsmaAydn Ipekokanliya 27+5 günlüğüz bakalım bundan sonra sıkı yicez keşke resim yükleyeblsek oğlumun doğum gününde hediyeliklerini ben hazırlamştım bunada yapıcam da daha aklımda net bişi yok bakalım
MerveKya Ipekokanliya sağlıkla gelsinler inşallah insan sabırsızlanıyor nasıl geçiyor şikayetleriniz var mı
Ipekokanliya Gulsum94 babasına kesinlikle dayanamayan bi kız benim evlat. Elini koyduğu gibi öyle hareketleniyo inanıyorum artık o duygusal bağı kuruyolar çok konusuyo karnimla tanıdı babasini
Ipekokanliya MerveKya migde yanması çok var artık yavaş yavaş ta belime kasigima 3.4 saniyelik şancı giriyo korkuyorum yalancı şancı mı acaba
Kbrbrfn Ipekokanliya yastıkta kâr etmiyor İnan ki ☹ Allah hayırlısıyla vaktinde kucağımıza almayı nasib etsin. Doğumdan sonra kucağına aldığın saniyede yaşadığın tüm olumsuz zamanları unutup,anın tadını yaşıyordun Mevlam muhteşem feraset veriyor insana🤗
Ipekokanliya Kbrbrfn çok güzel dediniz valla.cogu gitti azı kaldı artık yavaş yavaş bitiyo sağlıkla gelsin kuzularimiz
Gulsum94 Ipekokanliya aynı demek bizimkide öyle kız çocukları daha doğmadan mı babaya aşık oluyo anlamadım ☺
Ipekokanliya Aysnctl benim canımı çok nadir yakıyo cimcime . Idrar kesemlede çok ciddi sorunu var rahat vermedi 🙁)(