Elmas24 Yani ara sıra duzen sız Bı sancı gırıyo saniyelik snra gdııyo bide kasılmalarım kasıklarım da batma oluyor
CanselMayis busragrgn ben hamile kalınca düştü kilom 60 a kadar şimdi almaya başladım ama hızlı almışım boyum biraz uzun oldugundan belli etmiyor ama tartı da hiç yalan söylemiyor malesef o yuzden dikkatlı olmam gerekmiş
busragrgn Kayraruzgar ben de 24+2 yim 3,5-4 kilo aldım canım. 21.haftada 366 gr dı miniğim🥰🎈 25+2 de gidicem doktora😍
Smraozn12 busragrgn bnde 21+3üm 3kilo almışım 18e kadar almamıştım ne guzel almıyom fln derken almaya başladım yavaş yavaş bebegimde tam 21de 3 gün önce gittiğimde 391gr 35cm di
busragrgn Smraozn12 aynen canım ben de 18e kadar almadım. 24+2 yim şuan 3,5-4 kg arası aldım. Ama dert etmiyorum kafaya taktıkça mantıksız bir şekilde alırım çünkü. Bir gün biraz abarttıysam diğer gün tutuyorum kendimi🤭
Kayraruzgar busragrgn oyy maşallah zeynep'e 😍vatana millete hayırlı kendini geliştiren öğrenmeye açık fikri hür insanlar olsunlar inşallah.🙏🙏
Smraozn12 busragrgn valla ne yalan söylim kafaya takıyodum bnde ama napım hem kendimi hem bebişimi aç bırakamam ya mecbur yıyorm ama ekmek tuketmıyorm sabah yersem ceyrek fln okadar bşka yemiyorm
busragrgn Kayraruzgar inşallah canım inşallah🥰 ben bütün gün okuldayım hep bi koşturma içinde. Bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. Bir hareketiyle kendini belli ediyor😍