Smraozn12 busragrgn valla ne yalan söylim kafaya takıyodum bnde ama napım hem kendimi hem bebişimi aç bırakamam ya mecbur yıyorm ama ekmek tuketmıyorm sabah yersem ceyrek fln okadar bşka yemiyorm
Cansubasak Kilolu hamile kaldım ben de 1,5 kilo aldım 25 haftalığım en son 21+6 496 gr 30 cm oğlum bakalım beş gün sonra randevum var Şeker yüklemesi yapmayacak doktorum açlık tokluk şekerim hep en düşük değerde çıkıyor gerek yok dedi
FatmaNurRavzaNur busragrgn 24+4 doktora gittim 860 gram 30 santim 10 gün önceden gidiyor dedi tedirgin oluyorum bir sorun yaratırmı
Merve5467 FatmaNurRavzaNur sanmiyorum ben ogluma hamileyken 2 hafta ondeydi gelisimi bi sorun olmadi 37+2dogdu
FatmaNurRavzaNur tubizm bana az demedi 10 gün önceden gidiyor dedi bende anlamadım bir sorun olmaz dedi ama bilmiyorum
Fatmacbc1997 busragrgn 25 haftaligim en Son 22 haftalikken gitmiştim 500 grm di 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım kilo aldım oglusum ama ben 64 ile hamile kaldım 57 ye düştüm tekrar 63 oldum sanırım kilo almayan bi benim