busragrgn Elmas24 nasıl bir sancı canım? Benim bazen belim çok ağrıyor bazen kasıklarım. Rahmin büyüdüğünü ve bebek için yer yaptığını söylüyorlar😣
busragrgn CanselMayis kaç kiloyla başlamıştın ki? Ben 83.6 kg ile başladım hamileliğe ama herkes beni en fazla 70 sanırdı düşün. Şuan 86.9 falanım düşün yani. Ve 24+3 üm. Başlangıç kilosu önemli biraz da.
busragrgn Minnakmom inşallah içtikten sonra kusmam. Kusunca tekrar yüklüyorlarmış çünkü. Sağlık ocakları yapıyor mu acaba bu yüklemeyi?
CanselMayis busragrgn ben hamile kalınca düştü kilom 60 a kadar şimdi almaya başladım ama hızlı almışım boyum biraz uzun oldugundan belli etmiyor ama tartı da hiç yalan söylemiyor malesef o yuzden dikkatlı olmam gerekmiş
busragrgn ZeynebFuad 6.ay olmuş annesi göbek çıkar tabi. Ben hep bol giyerdime skiden beri. O yüzden hala hamile olduğum anlaşılmıyor🤓
busragrgn tubizm bazen oluor canım maalesef ayağını yüksek yere dayayıp akşamları otur canım bir nebze rahatlatıyor🙋🏼♀️
busragrgn Minnakmom bazı sağlık ocakları yapıyormuş ama burdan okumuştum. Ben önce sağlık ocağına bir gideceğim bakalım yapmazlarsa hastaneme gideceğim.