hndgkct Aslitokbas1 benimde bugün 4+1 canım Çarşamba günü kese için çağırdı doktor cuma günü kan vermiştim tam regl olcağım gün 306,90 çıktı sonucum bakalım Çarşamba keseyi görmeye çalışalım dedi. Bende de kaşık ağrısı,uyku hali,halsizlik var canım❤️
Musbet anneadayi06 bende aynıym kasık ağrım olunca korkuyodm çok şükür geçti keseyide görürsem rahatlıcm benimki tüp bebek
Busrat_ Ben en son ikinci testimi gecen carsamba verdim pazartesi gel musyene icin dedi 5. Gun blast. Embryosu transfer edildi bana sizin kacinci gun
Musbet Busrat_ bende salı kan testim 277 Perşembe 661 çıkmştı Cuma çağrdı benmde 5.gün emnriyosu canm
zmrtcskn damlac bebek kaç mm iken kalp atışı duyuluyor canım benim ki 2.3mm ydi doktor erkem daha dedi
Minemre zmrtcskn benim 18 agustos son adet tarihim canm 1 ekimde gittim 6+2 günlük hamilesiniz 3.3 mm kese boyu dedi 1 hafta sonra kanamam falan oldu tekrar gittim 5+1 günlük gebesiniz kese boyunuz 5mm dedi kese 25 mm oldugunda embriyo net gözüküp kalp atısı alınıyomus canım
damlac zmrtcskn canım mm söyledi ise de doktorum hatırlamıyorum ya o kadar heyecanlı oluyorum ki ultrasona bakınca herşeyi unutuyorum o yüzden birşey diyemeyeceğim ne yazık ki
zmrtcskn https://imgyukle.com/i/c471754d-8336-41d7-9308-b1b933c5ad1a.EHpiix Görüntü böyle canım sizde daha küçük mü erken mi öğrenmek için yoksa duyulması gerekirmiydi
zmrtcskn Minemre vallah bilmiyorum ki 5 haftalık diye düşünşyorum ben resimi gördün mü canım bu görüntüde kalpatışı duyulmalımı yoksa küçük mü?
Minemre zmrtcskn en geç 1 haftaya kadar duymalı veya şuanda duyulacak şekilde bence benimde ilk gebeligim baya tecrübesiizim ama internetten ögrendigim kadarıyla 4ve5 haftada kese gözüküyo sadece 6. Haftadan sonra bebek gözüküp kalp atısı gözüküyo