Musbet Hadi hayırlı olsun ne kadarlkmş ultrasondada aynımı çıktı haftası salı günü kalp atışı için çağrdı galiba dimi
Busrat_ 5 haftalikmis kese boyutuda 7.5 mm yaziyoe usg kagidinda evetkalp atisi icin cagirdi bi sknti tok kesede guzel yerde dedi
Busrat_ Bugun muayene oldum zaten 5 haftalik dedi kese icinde 7.5 mm guzel yerde dedi haftaya sali gunu cagirdi tekrardan karindan gorsu keswyi
Hiranurhilal Aslitokbas1 lutfen hicbirsekilde olumsuz bisey dusunmeyin hep poztif olun hayirlisiyla saglikla ilerlesin hamileliginiz
Aslitokbas1 Hiranurhilal çok teşekkürler dün gittim ama görünmedi kese 4hafta+4 dü işte rahim kalınlaşmış dedi umarım iyi olur sonucu ☺️
hndgkct Aslitokbas1 bende yarın gidicem doktora inşallah kese görünür benim bende yarın 4+4 olucam doktora geçen cuma gitmiştim Çarşamba gel keseyi görelim dedi bakalım inşallah görünür bende merak ediyorum canım . Senin tekrar yapıldı mı beta hcg dün?
Aslitokbas1 hndgkct yapıldı aslında ama ben sonucu alamadım devlet hastanesine gittim pişman oldum sonuç bugüne kaldı perşembe tekrar gel dedi görürüz sanırsam dedi
hndgkct Aslitokbas1 anladım canım evet ya bende gitmedim devlet hastanesine özele gidiyorum en iyisi yani daha detaylı ilgileniyorlar hayırlısı olsun kuzum inşallah ikimizinde görünür sağlıklı bir şekilde 🙏