GlsmSar Nurarslan yani bı sadece bir tahmin bebeğin kesede göründüğü ilk ultrason kağıdına bakın kesenin şekli yuvarlak ise kız eğer yassı yada oval gibi fasulye gibi ise erkek ama tabi gerçeklik payı nedir bilinmez 😊Zaten iki seçenek olduğu için tutanlar çoktur belki 😊
lkayRazgatLolu Benim bi tanesinde yuvarlak aynı gün kalp atışı ultrasonunda fasulyemsi e nolcak şimdi😂
GlsmSar ikizannesiFilizkaradogan bazı keselerin şekli ne yuvarlak ne yassı değişik oluyor öyle mi sizin
Rabiaak81 Benim oğlumda da kesem yuvarlaktı bundada yuvarlak bakalım nasip yarın doktor söylerse öğreneceğim 😍
Nisasahra Bende tam tersi duydum ultrasyonda 8 haftalikken elli ayagi belirgin gorunuyorsa erkek gprunmuyorsa kiz diye duydum 🙉
1PrensAnnesi GlsmSar bende de fasulye gibiydi tutmuş bak😍 @pamuksekerinannesi Bak bakim tutuyo mu sende de
Busraaras GlsmSar bende şimdi baktım benimde yassı ve içimden hep geçen erkek olcak kesin diyoruz eşimle cinsiyetini kısmet olursa 3 gün sonra öğrenicez inşallah 3 gün sonra 14+4 oluyorum inşallah gösterir 🙏☺
Kaju Ben anlamadim ilk kontrolde yuvarlaak 2 hafta sonra yassilasmis🤔🤔 dr kiz dediydi kesin degil. Ama ole bisi varsa drlar kese bakip cinsiyet solerdi bence biraz eglence bisimki😂
GlsmSar Kaju tabiki kesinlikle 😊 Zaten kesin olan birşey değil nasılki karnı sivri erkek olacak derler ama kiminde kız iken sivri olur öyle bişey zaten çok seçenek Yok ya kız ya erkek oyuzden tutma ihtimali yüksek oluyor 😊
Tosbiginannesi Benim kesede yuvarlaakti ama oğlum olcak kardesiminde yassiydi onunda kızı olack inşallah bizde tutmadı😃
anneyimben12 Bizim ilk ultrason fotoğrafımızda tam bir fasulye gibi bildiğiniz bir fasulye tanesi ama ne olacak allah bilir sağlıklı vatana millete bizlere hayırlı evlatlarımız olsun inşallah 😊😊😊
Civciv anneyimben12 bende şimdi baktım cidden aynı fasulye gibi😂 bakalım erkekmi tutacak mı daha çok var öğrenmeme ama 😍