anneyimben12 Civciv Söylerim tabi inşallah bu ayın 26 sinda evlilik yıl dönümümüz inşallah gösterir de minnoşum sürpriz olacak 😊
Guloo68 Benimkide fasulye gibi doktor 6 haftalıkken erkek dedi şaşırmıştım şimdiden cok erken degil mi dedim gelince görüşürüz demisti o doktora bi daha gidemedim baska doktora gittim göstermedi erkeğe benziyo dedi. 🙆😇
Zehrakayra Zehrakayra ki fasulye gibi olanda 6-7 haftalıktır çok ileri değil. O ara düşük riskinde dolayı sürekli gittim doktora.
Asliii GlsmSar İşten eve gelince hemen baktım bende ultrason görüntüsüne fasulye şeklinde oğlum mu olacak acaba👼🏻😊 bakalım doğru çıkacak mı bu yöntem😇
GlsmSar Nurarslan yani bı sadece bir tahmin bebeğin kesede göründüğü ilk ultrason kağıdına bakın kesenin şekli yuvarlak ise kız eğer yassı yada oval gibi fasulye gibi ise erkek ama tabi gerçeklik payı nedir bilinmez 😊Zaten iki seçenek olduğu için tutanlar çoktur belki 😊
Nurarslan GlsmSar tamam canim tesekkur ederim😊Tabikide bunlar hep ihtimall %50kiz ise%50de erkk Allah saglikli nasip etsn insallahhh🙏🌹
GlsmSar Merveyuce kesenin şekline bakıyoruz, başka bir teoriye göre de kesenin içindeki bebek düz ise erkek kıvrımlı cenin pozisyonunşekli ise kız olurmuş tabi doğruluğu bilinmez tahmin sadece
anneyimben12 Merveyuce Ultrason kağıdında doktorun bebek diye gösterdiği küçük pıhtının şeklinden bahsediliyor
GlsmSar ikizannesiFilizkaradogan bazı keselerin şekli ne yuvarlak ne yassı değişik oluyor öyle mi sizin
GlsmSar Kaju tabiki kesinlikle 😊 Zaten kesin olan birşey değil nasılki karnı sivri erkek olacak derler ama kiminde kız iken sivri olur öyle bişey zaten çok seçenek Yok ya kız ya erkek oyuzden tutma ihtimali yüksek oluyor 😊
GlsmSar lkayRazgatLolu bazı keseler gerçekten değişik oluyor ikisine de benzemiyor 😊 Allah gönlünüze göre versin