BhrBrfn Dilru aynen sorma benıde yokladı bugun 3 kez o agrı sankı o dakika adet olcam gibi asırı keskındı
Tugceee123 BhrBrfn 35+5 iz gelen hafta gideni aratıyor uykularımız zaten saate bir tuvalette bitiyor çok çok zorlanıyorum 38 de doğsun istiyorum artık 2 3 haftaya doğsa keske hepimiz rahat etsek 😀
Nur___ BhrBrfn 34+5 geçmiyor günler, ağrılar sızılar bi yana da kızlar, bi günü *2 yaşıyorum resmen, gündüz iyiyim aksamları ağrılarım oluyor benim de sırt ağrısı özellikle
Beeebbeek BirVeraAnnesi35 bakalm bizde yeni gidicez kontrole.hayırlısıyla kucağiniza almanız dileğiyle☺️
Serce BhrBrfn bacak agrım yok kasıklarımda da günde 1-2 defa çok hafif o kadar nst de zaten bişey çıkmıyor
Melie 35+3 üm gece tuvalet için kalkıyorum onun dışında geçmek bilmeyen reflüm var gece gündüz beni mahvediyor oturur gibi uyumak zorunda kalıyorum özellikle geceleri çok uyandırıyor boğazıma asit geliyo resmen , şurup içiyorum ama fayda etmiyo.
defne55 Girlmom 35e girdik ara vermedim dikkatli bi şekilde devam ediyoruz canım bi risk yoksa ara vermeye gerek de yok
Girlmom BhrBrfn bizde korkuyoru 😏 ama normal doğuma faydası varmış ara vermek de istemiyorum bir yandan