BirVeraAnnesi35 Semrasaf sezeryan olacak canm 😊 1i ile 4 ü arası seç dedi biz salı olsun 5 i olsun dedik
Hzlhakko BhrBrfn halsizlikten ölüyorum yemek yemeye halim yok imdat diye bağırmak istiyorum çok ağırlaştım sırt ağrısı öldürüyor beni neymiş bu 3. Trimester 😫😫
Serce BhrBrfn bende 34+3 bende de aynı gece devamlı uyanıyorum felaket kaburgalarım batıyor ve çok canım yanıyor 😔
Serce BhrBrfn bacak agrım yok kasıklarımda da günde 1-2 defa çok hafif o kadar nst de zaten bişey çıkmıyor
Cagla22 BhrBrfn canm benim de 34+5 bugün aynı şekilde 2-3 kere adet ağrısı girdi bide baskı yapıyor vajinama mahvoldum günlerdir de uykusuzum
BhrBrfn Cagla22 bnm 2.hamılelıgım ılkınde boyle seyler hıc yasamadım .Bunda korkuyom olunca bugun 2 3 kere adet sancısı gıbı 10 sn suren agrılarım oldu ve bacagımda agrıyor o sancı esnasında 🙄
Berdogan Bizde 34+4 uz 8 kasım için sezeryan konuştuk ilk kızım sezeryan olduğu için ama bakalım ne olacak ben çok ağırlaştım penguen gibi yürüyorum resmen. Bugün kızımın eskilerini seçtim ayırdım yıkadım tüllerimi yıkadım hazır olsun diye kışlıklar çıkardık yazlıkları topladık annem yardım etti sağolsun.
BhrBrfn Berdogan benımde ılk kızım sezryan oldu 2.de kız bende ıkı uc hafta once secmıstım kızımın kıyafetlerı saglıkla giysınler ınsallah😊
Hzlhakko Nur01 normal olabilir doğuma hazırlık gibi nasıl bir ağrı hareket edince geçiyorsa yada ılık duş alınca rahatlıyorsan çok önemli değil demişti doktorum tabi herkeste aynı olmayabilir
BhrBrfn Dilru aynen sorma benıde yokladı bugun 3 kez o agrı sankı o dakika adet olcam gibi asırı keskındı