Girlmom BhrBrfn bizde korkuyoru 😏 ama normal doğuma faydası varmış ara vermek de istemiyorum bir yandan
Ps15 Merhabalar biz de 35+4 olduk oturduğum yerden kalkarken belim hafif ağrıyor, çok yürüyünce kasıklarım biraz ağrıyor onun dışında bir sorunum yok çok şükür. İştahım da azaldı sanki son birkaç haftadır. Hepimizin güzel doğumları olur inşallah☺️
Yyesimm89 35+6 haftalığız benimde bugünden beri mide bulantım ve iştahsızlığım başladı 4 kere çıkardım afedersiniz hiç mide bulantısı olmamıştı bu aya kadar şimdi nrrden çıktı anlamadım artık agırlaştım hareketlerim kıaıtlandı benimde sağ salim vaktinde kucağımıza alırız inşallah en son 2655 Di kilosu artık her hafta nst kontrole çağırıyor doktorum
BhrBrfn Yyesimm89 kımı hamılelıgın basında mıde bulantısı cekıyor bnm gıbı tam 4 ay surduu.Hayatım zından olmustu.Kımıde sonunda yasıyor bu sıkntıları .Insallah en kıısa zamanda atlatırsın cnm
Tubaoglk Ben 34+4 üm dün doktorum hiçbirşeyi demedi 3 hafta sonra gel kontrole ozaman sezeryan tarihi vereceğim dedi.neden tarih vermiyor ve haftama göre beni daha sık görmek istemesi gerekmezmiydi??
Yyesimm89 BhrBrfn saol canım amin inşallah ama dünlük bişeydi sanırım yada yeni magnezyum başladım ona da bağlamadım değil
BhrBrfn Yyesimm89 oda olabılır magnezyumun yan etkılerınde var yanılmıyosam mıde bulantısı prospektusu oku yazar 😊
Yyesimm89 BhrBrfn okudum canım aynen mide bulantısı kusma olduğu gibi yan etkileri yaşadım ondandı galiba bugün içmedim bişey yok 😊