snurdemir Kullanicianne benimki pazartesi günü 3500 idi boyu 53 cmdi inşallah kilo almazsa çok fazla normal doğum için
Semraca snurdemir evet öyleymiş yine sancı var duramıyorum sabah prenses gibi uyanırım sancısız ağrısız 😂
Esmylmz Kullanicianne Gayet normal artık benim erken başlıyo sertleşmeler. Doğuma hazırlık yapıyo rahim.
Esmylmz Kullanicianne Çok da almasın istiyorum normal doğum olursa sıkıntı olmasın diye. Ssvd düşünüyorum çünkü.
Crnglcn bengiben verilebiliyor ama doktorlar 41e kadar kendiliginden gelmesini bekliyorlar cunku en guzeli kendiliginden gelmesi bende yarin 39+5 oluyorm pzartesi kontrol carsamba tekrar çatı muaynesi yine gelmezse cuma yatış
Elifak Benim de 39+5 doğumla ilgili korkularim var ama normali bekliyorum tık yok doktorum 41 i asmayiz dedi suniye bulasmak istemiyorum sancim gelmezse sezeryan kaliyor geriye. Rabbim hepimize saglikli kolay dogumlar nasip etsin
Kullanicianne Esmylmz Himmm anladimmm . Benim ilk o yuzden pek bilgim yok kendi sancilarim gelsin diye dua ediyorum ama hic gelecek gibi de degil pazartesiye 2 gun kaldi allah yardmcimiz olsun 🙏
Esmylmz Kullanicianne Amiin. Gelir İnşaAllah. Gelmesi için memeucu masajı, sıcak duş, yürüyüş vs yaparsan sancıların gelebilir.
Kullanicianne Esmylmz evet masaji degil ama evde boll boll yürüyorum ama en ufak bi belirti bile yok muhtemelende pazartesiye kadar olmucak gibi duruyor pazaryesi de yatis verildi zaten shni sancili
Esmylmz Kullanicianne Tam yatış verildiği gün sancıları gelen çok kişi biliyorum. Allah'ın izniyle gelir.