snurdemir Sernaz bizimki kanala girmeye başlamış Kullanicianne aynen öyle o kadar zorlanıyorum ki arada sancı giriyor ama yalancı sancı 😖
Sernaz Kullanicianne benim de yarın 40oluyor doktor Cuma’ya kadar doğması gerekiyor dedi ama hala tık yok
Mervelmas Tüm ekim anneleri böyle sanırım 39+0 olduk bugün doktor rahim ağzında hiç yumuşama yok aşağıyada İnmemiş dedi 🥴 bir hafta daha beklicez ama bir anda mı iner hiç bilmiyorum 🤷♀️
snurdemir Mervelmas inşallah bi anda iner hiçbi şey anlamadan doğum yaparız canım ya tek isteğim bu kolay doğum 🥰
Esmylmz Kızlar memeucu masajı yapın. Rahim kasılmalarını tetikliyormuş. Sık sık yapın dedi eğitimde ebe. Bide cinsel ilişki, spermler de açılmayı sağlıyormuş.
Semra0505 Esmylmz göğüs ucu olmadığı için sürekli masaj yapıyorum uyarıyorum süt gelmeye başladı artık göğüslerim doldu ama doğum yok
Esmylmz Birannegun bebeğin bi yerde toplanması değil de karnının taş gibi olması kasılma. Her tarafı aynı ve sertleşir. Ağrılı ve düzenli olursa doğum kasılması oluyor.
Kullanicianne Esmylmz benimki surekli oyle oluyo ama agrili degil bazen ayaga kalktigimda karnim tas gibi oldugi icin birden alt tarafina agri giriyor...
bezelyecik Giziyaslan doktorum ahududu yaprağı çayı hurma squat tavsiye etti çaya yeni başladım bakalım salı ya kadar napacak
bengiben snurdemir 38+0ım ben bile doğurmak istiyorum size hak veriyorum yani. Gelmezse 41+0da suni sancı verecek. Merak ediyorum 39da veya 40ta suni sancı verilemiyor mu?
Crnglcn bengiben verilebiliyor ama doktorlar 41e kadar kendiliginden gelmesini bekliyorlar cunku en guzeli kendiliginden gelmesi bende yarin 39+5 oluyorm pzartesi kontrol carsamba tekrar çatı muaynesi yine gelmezse cuma yatış
Semraca Mimozam06 aynıyız salı 40 hafta kontrolüm var. Günlerdir adet sancısı gibi bazen daha şiddetli sancı oluyor mide bulantısı kusma cabası sabah kalkıyorum hiç bir şey yok sıkıldım valla
Semraca snurdemir evet öyleymiş yine sancı var duramıyorum sabah prenses gibi uyanırım sancısız ağrısız 😂
Kupra 39+3... Salı günü doktora gıdıcem bakalim suni vercek bence ama bende bekleyip kendi sancilarimla dogurmak istiyorum yani 41 de de olsa olur ama iste bebgede bisey olursa vicdan azabndan ölürüm... o yüzden salı günü sunı verılsın hıç açılma olmazsa yapcakta bişey yok sezeryan olucam... :/ sız naptınız napıcaksınız neye karar verdınız hanımlar
snurdemir Kupra bebişiniz kilosu ne kadar canım? Bende normal doğum istiyorum bebeğin kilosuna bağlı şuan normal doğum gözüküyor tabi hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏻
Esmylmz Kullanicianne Gayet normal artık benim erken başlıyo sertleşmeler. Doğuma hazırlık yapıyo rahim.
Kullanicianne Kizlarr bebisler kac kilooo benim 39+3de 3500 kiloyduu merak ettim sizinkilet ne durumdaaa
snurdemir Kullanicianne benimki pazartesi günü 3500 idi boyu 53 cmdi inşallah kilo almazsa çok fazla normal doğum için
Sennurkocin Kullanicianne benimki 39+3te 4 kiloydu 40a 2 gün kaldı doktor 41i beklerim diyor. Normal doğum çok zorlar diye korkuyorum çünkü gittikçe kilo alıyor 🙄