Esmylmz Kullanicianne Tam yatış verildiği gün sancıları gelen çok kişi biliyorum. Allah'ın izniyle gelir.
Kullanicianne Esmylmz ay insallaj dicrm ama sabah 6 da yatış verildi bakalim heycanli.bekleyis icindeyim basima geleceklerden habersiz 🤣
bezelyecik Robinronya aktardan aldım canım. paketlenmiş şekilde satılıyor zaten hamileler alıyormuş hep 😊
Robinronya bezelyecik bugün bütün aktarları gezdim vallaha 😕hepsi böğürtlen ve ahudud aynı şey deyip böğürtlen yaprağı vermek istedi 🙇🏼♀️Ne olur ne olmaz deyip almadım 😐
Sennurkocin Kullanicianne benimki 39+3te 4 kiloydu 40a 2 gün kaldı doktor 41i beklerim diyor. Normal doğum çok zorlar diye korkuyorum çünkü gittikçe kilo alıyor 🙄
Sennurkocin Kullanicianne hemde ne tosun. Hiç aşırıya kacmadim kendimde kilo almamışım. Bebeğim habire yemiş içerde 😀😀
Meryem0816 Robinronya almamakta iyi etmişsiniz bende Bursalıyım ahududu tarlamız var köylüyüz böğürtlende var ikisi farklı meyve ahududu pembe böğürtlen siyah oluyor
bezelyecik Allah Allaaah çok ilginç. Bilmiyorum aynı şey mi ama benim aldığım pakette ahududu yazıyo kocaman. Bursadaysanız beşevler de taze ve organik diye bi aktar var oradan aldım
bezelyecik Robinronya internette bulabilirsiniz belki ama bi kaç gündür içiyorum çok da bişey olduğu da yok hani sancı gelmezse salı yatış var 😬
Robinronya bezelyecik ya eğer kanala inmemişse robozo tekniği var Avrupa da falan hep uygulanan onu deneyebilirsiniz 👏🏻Bir de hint yağı içiyorlar açılma için 👌🏼Squat,yürüyüş,hurma,tarçın kaynatıp içersen faydalı diyorlar ama bakalım 🤔