Nursan Eceveannesi son adet tarihim 07.05.2019 Doktor ise 13.02.2020 de hayırlısıyla doğacağını söyledi😊
firdevsates4216 7 mayıs son adet tarihim 11.02.2020 görünüyor ama sezaryen olacağı için bu zamana kadar kalmaz 👼🏻
firdevsates4216 Nursan ileri düzey iki tane bel fıtığım olduğu için hamile kalmadan önce de biliyordum normal doğum yapamayacağımı
Sltnkktmr Ebruakky benimde adetim 24 mayısta başlamıştı aynı gün 🤩😍 dogumun olacagı tarihimiz biraz riskli ya 😂
Pcosaragmen Adet düzensizliği olduğu için Dr umun belirlediği sat 23 Mayıs ve Şubat 27 görünüyor doğum ana sezeryan olacağı için Allah'tan bir mani çıkmazsa 14 Şubat olabilir,💞🙏😍
Eceveannesi Pcosaragmen cnm olsun doktorlar anlio bebeklerin kilo ve boyutlarından kaç haftalık olduklarını sağlıkla gelsin ytr hepimizin bebisleri 💙💙💙
Nurgulll_ erbasbebek bilemiyorum ki belki ultrason cihazlarıyla alakalıdır belkide gelişimiyle ilk haftalarımda 12 Şubat gözüküyordu ama bebek büyüdükçe tarih değişti
Tugbaklc YakupBraKl Hilaliko normal adet tarihine göre 22 şubat ama doktorum 15 de gu vermişti canım sezeryan 2 gebeligim 😊