susu8 canim benimm selam..burda kanamali olan kac kiwi olduk..Okudum yazilanlari..canim bitanem beni etiketlemiw konuya..cunku biz ikimizde awiri kanamadan cok zor gunler yawadik..6haftadan beri kanamalarim durmadi.hematom oluwdu.butudukce buyudu..ya neler yawadim.tabiki
Peluskaa arkadawimla surekli konuwuyorduk burda..benim kanamam hic durmadi ayaklarimdan akiyordu.kendimi hastanede buldum kac ay..5ay boyunca yataktan cikmadim.sadece tuvalete kalktim.oda bildigin surunerek.bazen kalkmadigim gunler oldu..ancak cok wukur atlatdim.57mm hematom bebegimin duwugune neden olacak bir weydi..cok buyukdu.Ancak Allah daha buyuk.cok wukur wu an iyiyiz.20hafta olacagiz..kanama sonrasi lekelenme normal.ve agrilarda normal canim..sonucta kan kaybetmiwsin..benim agrilarim o kadar coktu ki mecbur doktor igne yapmami soyluyordu.gunde iki defa agrikesici..3gunde bir proluton igne, difaston diye bir ilac var onu.progestan..ve daha neler neler...onun icinhic korkma canim..ayakta kalmamaya caliw.hep yatak pozusyonunda ol..ayaga kalkinca cok dikkatlice kalk..bide sakin kendini strese sokma.her weyin guzel olacagina inan.Vallahi o kadar zor gunler yawadim ki, duwmanima bile hic arzu etmem.yazsamda bitmez..ancak Allaha emanet etdigim bebegim bugun benimle.hayata tutunmuw..ve elbetdeki sizlerinde bebegi saglikla tutunacak hayata eminim..sadece anne gucu ve stres yapmamak lazim